≫ 

Recko Antić uskoro ponovo kraj aut linije, Fudbalski savez Srbije mu ukinuo prvobitnu kaznu

Podsetimo, treneru Dinama je uručena zabrana rada u srpskom fudbalu u trajanju od 18 meseci

  • 5
Dragan Antić Recko Foto: MN Press

Fudbalski savez Srbije tokom današnjeg dana podelio je kazne klubovima koji su bili umešani u nameštanje utakmica i Crvenoj zvedi zbog loše organizacije večitog derbija, ali je istovremeno ukinuo jednu koja je bila namenjena treneru Dinama iz Vranja.

Naime, Dragan Antić Recko koji je prvobitno bio kažnjen sa čak 18 meseci zabrane rada u srpskom fudbalu, ali je to danas poništeno i on će vrlo brzo ponovo moći da se nađe pored aut linije. Podsetimo, on je kaznu zaslužio zbog nedoličnog ponašanja i vređanja četvrtog arbitra tokom meča u Kruševcu protiv Trajala.

- Mislim da su me Disciplinska komisija FSS kao i veliki broj članova sa vrha saveza drastično kaznili sa 18 meseci kao da sam najveći neprijatelj države Srbije i kao da sam “pobio” pola Kruševca – rekao je Antić na konferenciji za medije koja je organizovana nakon što je ukinuta kazna.

Inače, trener Dinama se potpuno normalno pripremao za utakmice i dok je kazna bila na snazi. Pojavio se i na prvoj sledećoj konferenciji za medije, najavio susret i otišao. Kao razlog za kaznu, tada je bila podvučena činjenica da se pri izlasku sa terena popeo na krov svlačionice.

- Neki mediji su pominjali porodice Terzić, Tončev i Antić kao familije koje žive od kluba. E pa porodica Antić ne živi od FK Dinamo već finansira Dinamo. To je velika razlika između Tončeva i Antića. I ne želim da me niko upoređuje sa Tončevima, zato što je to za mene bruka i sramota. Ja sam za njih oličenje poštenja u svakom pogledurekao je Antić na današnjoj konferenciji.

Bilo kako bilo, za Dinamo teško da će biti spasa, pošto ima male šanse da izbori opstanak u Prvoj ligi Srbije. Nakon 27 odigranih kola, imaju samo 29 osvojenih bodova, nalaze se pri samom dnu, a iz lige će ispasti gotovo pola lige – odnosno osam ekipa.

Video: Poruka ruskog teniskog čuda pred dolazak u Beograd: Radujem se što ću igrati na Serbia openu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Manjača

    15. april 2021 | 22:02

    E jadna Srbija i fudbalski savez kad je ovaj covek posle svega sta je uradio u fudbalu

  • Džontra

    16. april 2021 | 05:56

    Toliko je oličen poštenjem da mu je Fudbalski Savez Nemačke da doživotnu zabranu

  • Ivan

    15. april 2021 | 22:52

    Stvarno ne znam,koga ovo vise zanima?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA