≫ 

Mrkela najavio dolazak "odličnih igrača" u Zvezdu

Pričao je Zvezdin direktor i o uspesima kluba, ali i negativnom pominjanju crveno-belih u javnosti

  • 14
Zvezdan Terzić, Mitar Mrkela Foto: Marko Jovanović

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela gostovao je na televiziji K1 i tom prilikom je govorio o tekućoj sezoni koja je i te kako zadovoljila sve u najvećem srpskom klubu!

Međutim, ono što Mrkeli smeta jeste sve češće pominajnje kluba u negativnom kontekstu, kao što je, na primer, kazna koju su crveno-beli dobili od strane UEFA.

- Evo, ja sam sportski direktor Crvene zvezde i 90 posto vaših pitanja nema veze sa mojim poslom. Javnosti kao da je manje interesantno što Katai ima odličnu sezonu, što imamo golmana kao što je Milan Borjan, kada smo blizu četvrte uzastopne titule. Uvek su interesantne neke druge stvari, koje se više sviđaju ljudima. Tu su neke negativnosti - rekao je Mrkela i dodao:

- Prvi put u istoriji ćemo četiri puta zaredom osvojiti titulu, prvi put smo osvojili 11 bodova u grupnoj fazi UEFA takmičenja. To su rezultati za ponos svih navijača. Ja sam ponosan. Zvezda se podigla na UEFA listi, sada smo u prvih 50 timova. Jako sam srećan zbog toga, kao i naši navijači. Ali i razumem što je ljudima interesantno da se priča o negativnim stvarima.

Otkrio je Mrkela i naredne ciljeve kluba, a pričao je i o pojačanjima.

- Pokušaćemo da igramo u Ligi šampiona i tamo budemo konkurentni, konkurentniji nego pre. Fudbal je ozbiljan proces. Nije to stvar gde kažeš kako imaš 11 dobrih igrača. Neki se podižu, drugi padaju. Mi smo na funkcijama kako bismo sve to analizirali i brzo reagovali. I sada imamo odličan tim, ali je potrebno da osvežimo ekipu. Radimo na dovođenju igrača koji će nam doneti novu energiju. Biće tu odličnih igrača - pojasnio je Mrkela.

Video: Mrkela otkrio: Zvezda želi Falka, Tošić ne dolazi, Njegoša hoće klub lige petice

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA