≫ 

Održan i drugi sastanak: Ramadani pregovarao o povratku Dejana Stankovića u Seriju A

Sampdorija ne odustaje od srpskog trenera

  • 9
dejan stanković

Foto: MN Press

Iako su iz Crvene zvezde nedavno poručili da Dejan Stanković ostaje u klubu i na leto, trener srpskog šampiona ponovo se povezuje sa odlaskom u Sampdoriju!

Italijanski mediji ovoga puta pišu da je Stanković održao i drugi sastanak sa predsednikom Masimom Fererom, ovoga puta u Milanu, s tim da Srbin nije boravio na istom nego je u svoje ime poslao agenta Faljija Ramadanija.

Prvi susret Ferera i Stankovića održan je u Rimu, kada jem posrednik bio Siniša Mihajlović, dok Italijani javljaju da je trener Zvezde definitivno prvi pik da nasledi Klaudija Ranijerija na kraju sezone.

Sam Stanković se ni prvi put nijem oglašavao posle pisanja da je blizu povratka u Seriju A, ali jeste generalni direktor Zvezde Zvezdan Terzić koji je tada rekao:

- U medijima smo videli da postoji interesovanje iz Italije za našeg trenera, ali mogu da kažem da nas niko nije kontaktirao, a evo sada im poručujem da to i ne pokušavaju. Prezadovoljni smo kako Deki radi i ne postoji promil šanse i da sednemo da razgovaramo o njegovom odlasku - jasan je bio Terzić.

Stankoviću je Zvezda, inače, prvi klub koji je samostalno vodio. Prlošlog leta je sačuvao prednost koju mu je ostavio Vladan Milojević i osvojio je šampionsku titulu, dok je ove sezone na korak od druge. Takođe, uveo je Zvezdu u LE i igroa 1/16 finala tog takmičenja.

Video: Stanković traži od igrača mentalitet: Kad odu vani tamo nema praštanja i to ja hoću i od njih!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dr

    16. april 2021 | 12:58

    Prodamo Dekija-kuglicu, vratimo Miloja. Pa taman kada ponovo najurimo Miloja, Deki će biti slobodan za povratak!🤪

  • Душан Краишник Бања Лука

    16. april 2021 | 12:59

    Рамадани шт рећи

  • misa

    16. april 2021 | 13:14

    Zvezda da se preorentise na prodaju trenera jer ko god da je trener biće uspešan jer sa pola lige igra se prijateljska prvenstvena utakmica plus sudjenje jer zvezda jednostavno mora da bude prvak

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA