≫ 

Mihajlović javno proziva predsednika Bolonje: "Nema ga 14 meseci u klubu, to je tužno"

Srpski trener nikako da dočeka sastanak sa kanadskim biznismenom na kome će saznati kakva mu je dalja sudbina u klubu

  • 0
FK Bolonja, Parma Foto: Tanjug/AP

Srpski trener Siniša Mihajlović u najavi meča sa Specijom u kojoj njegov tim interesuje smao pobeda i ništa više, manje je govorio o tom duelu jer je fokus novinara bio na njegovoj budućnosti u klubu. Konkretno, glavna tema razgovora sa predstavnicima medija bio je Mihin sastanak sa predsednikom kluba, kanadskim biznismenom Đuzepeom "Džoijem" Saputom, koji je uzgred i vlasnik MLS kluba Montreala.

Miha nije imao mnog toga konkretnog da kaže, jer tek treba da sedne i razgovara sa Saputom, kome je između redova prebacio što je duže od godinu dana odsutan iz kluba.

- Nema ga 14 meseci, tako da možemo razgovarati samo kada dođe. Tužno je za sve da ga nema toliko dugo, ali sam siguran da ima dobar razlog za to. U svakom slučaju, bolje ikad, nego nikad - kaže Siniša na temu buućeg razgovra sa prvim čovekom kluba.

Srpski trener smatra, i to otvoreno kaže, da je loše po klub što predsednika nema toliko dugo.

- Predsednik je referetna tačka i kada je odsutan, teže je nositi se sa svim stvarima u klubu - kaže Miha.

Na konkretno pitanje novinara "kakva mu je budućnost u klubu", Siniša kaže:

- Moja budućnost je sutrašnja utakmica i to je sve. Stvorili smo toliko šansi protiv Rome i istrošili toliko energije da smo morali već do poluvremena da vodimo 1:0. Upozoravam na to da dobre igre nisu dovoljne, potrebna su nam tri boda da ih potvrdimo. Prema tome, sutra me ne interesuje kako ćemo igrati, samo želim pobedu.

Upravo je slaba realizacija razlog što je Bolonja prebacila Musu Baroua na poziciju centarfora iako je do sada isključivo igrao po krilu, iza napadača.

- Radimo na njemu kao napadaču, ali za sada je i dalje bolji kad je na krilu. U ovom momentu, ako je Rodrigo Palasio spreman, on je naš špic.

Bolonja je 11. na tabeli Serije A sa 34 boda, dva manje od Sampdorije, z dva vezana poraza u poslednja dva kola, od favorizovanih Rome i Intera (oba 0:1).

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA