≫ 

Ronaldo živi kao kralj: Pogledajte kako izgleda njegova nova luksuzna vila vredna 7.000.000 evra

Najnoviji krevet morao je da bude spušten kroz krov uz pomoć krana

  • 14
Ronaldo vila

Printskrin: Youtube/Ana Torres, Foto: Profimedia

Polako se privodi kraju izvođenje radova i opremanje velelepne vile Kristijana Ronalda u Lisabonu, koja je vredna preko 7.000.000 evra. Koliko će ova nekretnina biti specifična sama po sebi, govori podatak da su dizajneri morali da pozovu kran, kako bi kroz krov uneli ogroman krevet koji će biti stavljen u spavaću sobu Portugalca.

Uz to, transformacija ove vile podrazumevala je i postavljanje velikog murala u stilu Luja Vitona koji je vredan preko 400.000 evra, a koji će krasiti veliki hodnik na ulasku u penthaus. Kristijano Ronaldo je potvrđen kao kupac ove nekretnine još 2019. godine, kada su portugalski mediji naglasili da je reč o najskupljoj akviziciji ikada u toj zemlji kada je reč o kućama ili stanovima.

Čak pet dizajnera bilo je angažovano samo na unutrašnjosti vile, a sve kako bi se udovoljilo ukusu probirljivog Kristijana Ronalda i njegove devojke Gerogrine Rodrigez. Pomenuti krevet, mural i čak četiri sobe za decu koje su dekorisane po njihovim željama, samo su deo bogatstva koje se krije iza zidova.

Ovaj penthaus biće jedan od četiri doma, koliko ih trenutno Ronaldo poseduje u svojoj kolekciji i pomoći će mu da se od fudbala odmori onoga dana kada odluči da je svega dosta i ode u penziju. Govoreći o ostalim nekretninama koje poseduje, treba istaći vilu na portugalskoj Rivijeri na oko pola časa od aerodroma u Lisabonu, potom kuću vrednu 5.500.000 evra u blizini Madrida, te apartman od sedam spratova u Funčalu na ostvru Madeira, koji je kupio 2019. godine. U ovoj poslednjoj žive njegova majka Dolores i stariji brat Hugo.

Kako se navodi dalje u portugalskim medijima, Ronaldu nije bilo lako da se domogne ove vile, pošto je morao da pobedi još dvojicu milionera kako bi došao do ključeva. Ova vila koja ima čak 3.100 kvadrata poseduje spa centar, bazen i još mnogo drugih sadržaja.

Video: Sve Ronaldove veze i kombinacije: Počeo je sa 17, a s ovim lepoticama je uhvaćen na delu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Seljo

    17. april 2021 | 15:52

    Dzaba mu sve, ja se popnem na tresnju, jedem i pljujem kospe, posle legnem na sprat stale gde je seno, mirise, ma milina bozija

  • BG011

    17. april 2021 | 15:54

    Jbg i on mora masku da nosi 👍😂

  • Roki

    17. april 2021 | 16:44

    U božjim očima veličina se ne ogleda u bogatstvu nego u ljudskosti humanosti ilepim osobinama darežljivost

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA