≫ 

Mučna slika iz Srbije koja će obići svet: Igrači Borca kleče u majicama "1x2" i metama na leđima

Ovaj mali performans ispraćen je i pokličima "FSS lopovi"

  • 32
Fudbaleri Borca

Foto: Twitter/MikiP78

Srpski fudbal je u subotu bio pozornica još jedne mučne epizode koje se ređaju kao na traci poslednjih godina u domaćem šampionatu, i tako u nedogled. Fudbaleri čačanskog Borca izašli su na megdan sa kragujevačkim Radničkim u krnjem sastavu, sa samo sedmoricom, planski, jer su na taj način iskazali bunt i revolt prema FSS-u koji ih je kaznio zbog nameštanja utakmice.

Meč na "Čika Dači" je trajao samo 12 minuta, kada se jedan igrač gostiju povredio, nije mogao dalje, pa pošto pravila nalažu da jedan tim ne može igrati sa šestoricom - sudija je dosudio kraj.

Igrači Borca su u Kragujevac zapravo došli samo da bi poslali poruku domaćoj javnosti, čelnicima Prve lige, Superlige i najviše ljudima koji vode Fudbalski savez Srbije, da su nepravedno kažnjeni.

Gosti su pre početnog udarca klekli, svi u majicama na kojima su bile iscrtane mete i kladioničarske brojke "1x2". Igrače koji su bili na terenu bodrili su saigrači koji su takođe imali pomenute majice, a čitav performans ispratili su sa povicima "FSS lopovi, FSS lopovi".

Pogledajte kako je danas počeo meč u Kragujevcu o kome bruje i mediji u regionu, a i šire će se pisati o ovome ovih dana, u to nema nikakve sumnje.

 

Očekuje se da Prva liga registruje utakmicu pobedom Radničkog 3:0, ali imamo utisak da se tu neće završiti ova priča. Sudeći prema stavu i rešenosti Borca, mira neće biti u srpskom fudbalu...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlada grobar

    17. april 2021 | 22:07

    Sram vas bilo da ima pravde Zvezda i Partizan bi bili izbaceni u petu ligu zbog namestanja penala nadoknade od 10 minuta... A o novcu i malverzacijama da ne govorim.

  • ZALE GROBAR

    17. april 2021 | 19:47

    KARCINOM, SRPSKOG FUDBALA JE FSS I ZVEZDA.

  • .

    17. april 2021 | 20:22

    Od danas navijam za borac, a zvezdu i partizan treba ugasiti i rukovodstvo u zatvor, ne zna se ko je gori i ko je više mečeva namestio, a borac će da ispasta.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA