≫ 

Majstorija Rebića, pa autogol Skamake: Milan preživeo Đenovu u nedeljnom matineu

Rosoneri nekako stigli do 20. pobede u sezoni

  • 0
Milan Crotone Foto: Tanjug/AP

Namučio se Milan protiv Đenove u nedeljnom fudbalskom matineu, ali je uspeo da trijumfuje sa 2:1 na San Siru i učvrsti drugo mesto iza neprikosnovenog lidera Intera u Seriji A.

Nije delovalo da će Rosoneri imati problema, posebno nakon sjajnog vodećeg gola koji je postigao Hrvat Ante Rebić u 13. minutu.

Sjajno je levicom zahvatio loptu bivši napadač Ajntrahta i matirao inače dobrog golmana Matiju Perina, na oduševljenje malobrojno prisutnih na stadionu.

Ipak, Đenova je učinila sve od sebe da zagorča život domaćinu, i uspeli su to gosti u 37. minutu posle kornera Slovenca Zajca, kada je iskusni Matija Destro najviše skočio i glavom matirao Donarumu za 1:1.

Iako je u većem delu meča viđen izjednačen duel, Milan je imao izglednije prilike, a do trijumfa je stigao tek u 68. minutu i to zahvaljujući autogolu napadača gostiju Đuzepea Skamake koji se nije snašpao u petercu posle kornera Rosonera.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA