≫ 

Partizanovo dete presudilo Zvezdinoj braći: Živković dao dva gola Olimpijakosu, PAOK slavi Srbina!

Bivši ofanzivac Partizana je baš ušao u meč zagrejan i nabrijan

  • 0
Andrija Živković Foto: Printscreen/Youtube

Kakva partija Andrije Živkovića - i to u velikom derbiju Grčke! Srpski reprezentativac je sa dva gola doneo veliku pobedu PAOK-u protiv Olimpijakosa (2:0) u 30. kolu grčkog šampionata i zaludeo tamošnje crno-bele navijače.

Bivši ofanzivac Partizana je baš ušao u meč zagrejan i nabrijan, ali je sačekao svoje momente tek u drugom poluvremenu kada je u dve akcije postigao dva gola i rešio veliki susret u Solunu.

U 49. minutu Živković je posle jedne akcije sa strane i reakcije golmana Žozea Sa, sačekao odbitak, te iz drugog kontakta sproveo loptu u gornji levi ugao za vođstvo domaće ekipe.

Ako je taj gol bio lep, onda je drugi bio još lepši. Andrija se u 63. minutu kretao između dva štopera, a onda sačekao fenomenalan pas El Kadurija koji je pocepao odbranu i izbacio Srbina 1 na 1 sa čuvarom mreže koji nije imao šanse da spreči novi pogodak.

Živković je sa dva gola odradio veliki posao protiv Olimpijakosa, ali je zato i sačuvao treću poziciju svojoj ekipi ispred AEK-a koji ima goru gol razliku, tako da će se evidentno borba za mesto u kvalifikacijama Lige Evrope boriti PAOK i AEK pre svih, a onda i Aris koji je u povoljnijoj situaciji sa tri boda i trenutnim drugim mestom.

Video: Crveni karton i penal: Kapitena Voždovca pogodila lopta u ruku, sudija mu odmah pokazao drugi žuti

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA