Maksimović i Hetafe zakucali nulu protiv "kraljevića", Real u predgrađu Madrida izgubio titulu?

Verovatno su igrači Reala bili malo i umorni nakon žestokog meča sa Liverpulom

  • 2
FK Real Madrid Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Real Madrida nisu uspeli da trijumfuju u 33. kolu Primere pošto su u predgrađu glavnog grada Španije remizirali 0:0 sa Hetafeom, te Atletiko sada ponovo ima prednost od tri boda na vrhu tabele.

Verovatno su igrači Reala bili malo i umorni nakon žestokog meča sa Liverpulom i prolaza dalje u Ligi šampiona, ali je bilo evidentno da nisu ni bolji rival na terenu protiv Hetafea koji je imao devet udaraca više na gol i četiri više u okvir gola.

Ekipi nisu mogli da pomognu Ramos i Naćo, kao ni Kazemiro koji je u prošlom susretu Primere zaradio crveni karton. Bolnička klupa među "kraljevićima" je prilično duga, ali gubljenje koraka za Atletikom u ovim momentima je možda i najgora stvar za njih.

Golova nije bilo, odbrana Hetafea je odradila odličan posao, kao i defanzivna vezna linija gde se našao i srpski reprezentativac Nemanja Maksimović koji je odigrao svih 90 minuta.

Real će do kraja ovog meseca imati nešto lakše gostovanje Kadizu, a onda sledi meč sa Betisom koji ove sezone nikome nije lak zalogaj.

Sa druge strane, Atletiko do kraja aprila očekuje domaćinstvo Ueski, gde se ne očekuje previše problema, ali zatim sledi gostovanje Atletik Bilbau, a znamo koliko ekipe iz Baskije dobro drže domaći teren.

Video: Crveni karton i penal: Kapitena Voždovca pogodila lopta u ruku, sudija mu odmah pokazao drugi žuti

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Iggy

    19. april 2021 | 06:49

    Vazno je da Real igra u Superligi a ovamo se muce sa prosecnim klubovima...

  • Jasna

    19. april 2021 | 13:44

    I oni hoce u Superligu... pa neka idu, bar necemo gledati njihove nadobudne face misleci da su nepobedivi a onda kada ih Tadic naslaze kao kegle samo gledaju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA