Čeferinu kum Anjeli zabio nož u leđa: Prvi čovek UEFA otkrio kako su ga osnivači Superlige prevarili

Slovenac ne može da veruje šta se događa

  • 3
aleksander čeferin Foto: Tanjug/Ap

Predsednik UEFA Aleksander Čeferin žestoko je napao osnivače Superlige Evrope na konferenciji koju je održao u ponedeljak!

Slovenac je posebno ljut na Andreu Anjelija i Eda Vudvorda, "glavešine" Juventusa i Mančester junajteda, za koje tvrdi da su ga izigrali.

Najgore od svega po Čeferina jeste to da mu je Anjeli praktično deo porodice, odnosno da su kumovi, jer je Slovenac krstio ćerkicu Italijana.

- Nikad u životu nisam video takve ljude. Anjeli je najveće razočarenje u mom životu. Nikad nisam upoznao osobu koja toliko može da laže, to je neverovatno. Čuli smo se u subotu poslepodne i rekao mi je da su to samo glasine i da od toga nema ništa. Nakon toga mi je rekao da ćemo se čuti i onda je isključio telefon. Pohlepa je očito toliko snažna da uništava sve ljudske vrednosti - rekao je Slovenac i nastavio:

- Vudvord me je nazvao u četvrtak i rekao da je zadovoljan promenama koje stižu u Ligu šampiona, te da bi želeo da razgovara o finansijskom fer-pleju. Svašta sam u životu radio, bio sam advokat u krivičnim postupcima, ali ovo nikad nisam doživeo. Nisam znao da se oko mene nalaze zmije, ali sad znam.

Prvi čovek UEFA takođe je potvrdio da će LŠ i EL od 2024. imati novi format, kao i da će se tekuća sezona završiti po propisima. Bez obzira na to što su ovogodišnji polufinalisti Čelsi, Real i Mančester Siti odlučili da igraju SL Evrope

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realno

    19. april 2021 | 20:31

    Nisu oni tebe prevarili nego kao i kompletan vrh UEFA si nesposoban da se boris sa ovakvim alama kakve su Anjeli, Glejzeri, Perez...

  • 🥔

    19. april 2021 | 19:01

    Pare ljude kvare, uvek pričala moja baba, a deda uvek pričao ma pusti je imaš 50 dinara za pivo i cigaru

  • Rici77

    19. april 2021 | 18:05

    Greška ipak si ti njih izdao!!! Seti se samo sa kakvim ljudima si sedeo u raznim lozama. Bekenbauer nije hteo u lozu sa Arkanom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA