Liverpul odbio da nosi majice koje su ih čekale u svlačionici pred meč sa Lidsom

Mediji ističu da je domaćin želeo da se našali sa Redsima

  • 2
Jirgen Klop Foto: AP/Tanjug

Fudbaleri Liverpula odbili su da nose majice koje su ih čekale u svlačionici, neposredno pred duel na Eland Roudu protiv Lidsa!

Naime, domaći fudbaleri su na zagrevanje pred utakmicu 32. kola Superlige izašli u majicama na kojima je bila poruka protiv Superlige: "Zasluži Ligu šampiona" i "Fudbal se igra zbog navijača."

Engleski mediji, doduše, ističu da su te majice ostavljene u svlačionici Liverpula svojevrsna šala domaćina, jer su Redsi jedan od 12 klubova osnivača novoformiranog takmičenja.

U međuvremenu se oglasio i Jirgen Klop koji je pre meča poručio da se njegovo mišljenje o Superligi iz 2019. nije promenilo.

- Ljudi nisu srećni zbog ove odluke i ja mogu da ih razumem. Ali ne razumem šta je tih 12 klubova htelo. Uvek je samo više utakmica i uvek je u pitanju samo novac, novac, novac... Ja nemam problema sa Ligom šampiona, volim takmičarski faktor fudbala. Sviđa mi se što Vest Hem ima priliku da igra LŠ sledeće sezone - jasan je Nemac.

Džejmi Karager, nekadašnji igrač Liverpula i sadašnji stručni konsultant, je pozvao i menadžere ostalih pet engleskih klubova u SL da se javno oglase na temu nastanka novog takmičenja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA