≫ 

Konte ne odustaje posle fijaska Superlige: UEFA mora da obezbedi više novca za klubove

Trener Intera podseća da su klubovi ti koji investiraju

  • 8
Antonio Conte, Antonio Konte Foto: Tanjug/AP

Posle kompletnog fijaska sa Superligom koji se dogodio trener Intera Antonio Konte poručuje da sport uvek treba da bude zasnovan na nagradi za zasluge, ali i da UEFA mora da obezbedi veća finansijska sredstva klubovima.

Inter je bio jedan od 12 klubova osnivača Superlige, međutim, vrlo brzo je celokupna ideja propala zbog velikog pritiska javnosti i pretnji od strane UEFA.

- Sport uvek treba da bude zasnovan na meritokratiji, ali UEFA ne obezbeđuje dovoljno novca za klubove. Jednostavno, klubovi moraju da budu nagrađeni sa više novca. UEFA ne investira novac, klubovi to rade - poručio je Italijan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Moca

    22. april 2021 | 08:00

    Ma apsolutno da vam treba vise novca mizerne su vam plate jedva sastavljate kraj skrajem za leba nemate deca vam gladuju , maaarss bre sram te bilo kupate se u parama I malo vam nego plate smanjite na nivo normalnog kao sto radnik radi u fabrici ,rudar u rudniku ,doktor u bolnici ,profesor u skoli e tako I vi majstore I onda ce vam biti sasvim dovoljno novca od UEFE.

  • neko

    22. april 2021 | 08:33

    To se desava kad pocne kupovina i preotimanje najboljih igraca i cene idu u nebo. Naravno da fali novca. FIFA i UEFA moraju postaviti limit na cene igraca.

  • Tadija

    22. april 2021 | 08:09

    Uefa treba da vam daje bar 70 posto manje!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA