UEFA nije imala milosti, dva grada ostala bez domaćinstva Evropskog prvenstva!

Sevilja menja Bilbao, dok će London pokriti mečeve u Dablinu

  • 2
Aleksander Ceferin, Aleksander Čeferin Foto: Tanjug/AP

Evropska fudbalska unija (UEFA) dodelila je domaćinstvo ovogodišnjeg Evropskog prvenstva Sevilji, nakon što je Bilbao odustao od organizacije, prenosi Rojters.

Bilbao je u sredu odustao od domaćinstva, pošto nije mogao da garantuje organizatorima da na stadionu može biti navijača, a slična sudbina je zadesila i Dablin odakle se utakmice sele u London.

Sporan je bio i Minhen koji je "popustio" i dozvolio navijače, dok su svih ostalih devet gradova potvrdilo da će moći da primi navijače na utakmicama, u ograničenom kapacitetu.

Podsetimo, to su Amsterdam, Baku, Bukurešt, Budimpešta, Kopenhagen, Rim, Glazgov, London i Sankt Peterburg.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mire

    23. april 2021 | 13:23

    Dokle će ove lopurde iz UEFA da pljačkaju klubove ! Ko je ovaj ukenjani slovenac ? On se bori za svoju platu koja je pozamašna a ne za fudbal . Vreme je da se udruže svi savezi evrope i da smaknu Uefu za sva vremena . Oni rade pošteno ! Ako rade pošteno i prema zakonu kako su primili kosovo u Uefa fifa i mok ? Kada je sve tu jasno , država koja nije članica UN nemože postati član fifa uefa i mok . Nezna se ko više krade dali fifa , uefa ili mok . Lopurde .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA