≫ 

Zlatibor ispao iz Superlige, trener besno zagrmeo: Pojedinci su zalutali u ovaj rang takmičenja

Novi Pazar prvom pobedom u gostima u sezoni (1:0) poslao komšije u niži rang

  • 1
Vlajković, Novi Pazar Foto: Printscreen/Arena Sport

Fudbaleri Novog Pazara zabeležili su prvu pobedu na gostovanjima ove sezone, a ona znači i kraj superligaške avanture za Zlatibor iz Čajetine, koji je i matematički ispao iz elite posle ove utakmice.

Izabranici trenera Davora Berbera savladali su u Užicu ekipu Zlatibora sa 1:0 zanimljivim golom iz slobodnog udarca Nikole Vlajkovića.

Igrač sa brojem 2 na leđima ušao je u igru u finišu prvog dela, nakon su gosti ostali sa igračem manje zbog isključenja Marka Marinkovića. Vlajković je u 55. minutu neugodnim udarcem (kada je lopta promenila smer i iznenadila golmana Čubrakovića) uspeo da donese svom timu pobedu.

Imao je i sreće fudbaler Novog Pazara pošto mu je glavni sudija Milanović oprostio drugi žuti karton jer je skinuo dres kod proslave pogotka sa klupom za rezerve.

Zlatibor je odigrao slabu utakmicu, a jedinu priliku da im donese bod propustio je Janić u 73. minutu kada je iz dobre pozicije poslao loptu iznad prečke.

Trener Zlatibora Predrag Ristanović bio je vidno razočaran zbog poraza:

- Ako ovakvu utakmicu ne možete da dobijete, nemam reči... Još kakav smo gol primili. Sve sam probao, izmenjao tri golmana ove sezone i sva trojica kakve su golove primali ove godine, to je neverovatno... A pojedinci su zalutali u ovaj rang takmičenja - surovo je iskren bio Ristanović posle meča u kameru TV Arena Sport.

Pet kola pre kraja Zlatibor ima 16 bodova manje od bezbedne zone i ukoliko se ne promeni pravilo da ispadaju šest klubova iz Superlige sledeće sezone ga čeka drugoligaški rang.

Oni su drugi klub koji je matematički ispao iz elite, pre njih je to "završila" i poslednjeplasirana Bačka.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • G....

    24. april 2021 | 10:17

    Ko je gledao utakmicu sve mu je jasno. Ovaj trener bolje da cuti. Namestaljka iz aviona. Golman kao fol nije mogao da odbrani udarac. Igrac skine dres pa mu ga obuku i ne dobije 2 zuti karton. Mrs bre lopovcine. I sada se trejer kao cudi. Kakav cirkus.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA