≫ 

Kakav raspad Vulfsa, igrali kao amateri, pretrpeli najteži poraz kod kuće u poslednjih 17 godina

Kao grupa građana delovala je četa Nuna Espirita Santa

  • 0
FK Barnli - FK Vulverhempton Foto: Tanjug/AP

Sa gomilom vrlo solidnih Portugalaca u ekipi Vulverhempton je u povoju sezone figurirao kao ekipa za Evropu, ali je pred sam finiš sezone situacija krajnje razočaravajuća za sastav sa "Molinoa".

Čak i uznemirujuća po navijače vog kluba - ekipa Nuna Espirita Santa pretrpela je najteži poraz na svom terenu u poslednjih 17 godina, 0:4 od Barnlija.

Rezultat u ovom slučaju najbolje pokazuje odnos snaga dva tima, odnos Davida i Golijata, mačke i miša, u kojem je domaći tim delovao poput razbijene vojske u begu i grupe građana tek sakupljene da odigra partiju fudbala.

Krajnje indolentnu i neprofesionalnu partiju Vulverhemptona golovima su kažnjavali Kris Vud tri puta, i Ešli Vestvud pred kraj meča, uz konstataciju da je gostima VAR poništio jedan gol, te tako spasio Vulfse još veće blamaže.

Vudu je inače ovo bio prvi het-trik u premijerligaškoj karijeri!

Barnliju je ova pobeda legla "kao kec na 11" jer im je prva posle tri vezana poraza, i još važnije, jer im znači beg na devet bodova od prvog tima "ispod crte" Fulama.

Vulfsi su zakucani negde malo ispod sredina tabele, ne mogu ni mnogo gore, ne mogu ni da skliznu među najugroženije timove, i možda su baš zbog te pozicije poptuno klonuli i deluju nemotivisano za nastavak sezone. Makar su tako izgledali danas.

U narednom kolu Vulverhempton igra protiv Vest Bromvič Albiona i videćemo da li će ekipa pokazati reakciju posle ovog zaista razočaravajućeg meča.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA