≫ 

Kongoanac šokirao Vošu u 93. minutu, Nišlije u zoni ispadanja posle "neočekivanog" egala sa Radnikom

Burno je bilo na "Karađorđu", podela bodova u Surdulici

  • 2
prestiž mbongu Foto: Arena sport

Fudbaleri Metalca pobedili su Vojvodinu 2:1 u meču 33. kola Superlige Srbije, a do tri boda gosti su stgli u 93. minutu golom Kongoanca Prestiža Mbongua. Bio je to vrhunac vrlo uzbudjivih dešavanja na "Karađorđu", posebno su se ona multiplicirala u samoj završnici kada su viđena dva gola u rasponu od pet minuta.

Pre svega toga, u 64. minutu, gosti su poveli preko Stefana Cvetkovića u 64. minutu i naterali "Lale" da do kraja kidišu ne bi li došli do izjednačenja.

Ono je stiglo pred sam kraj regularnog dela meča, u 89. minutu, kada je Čović matirao golmana Metalca i, činilo se, obzbedio barem bod svom timu.

Međutim, usledio je šokatan finiš po Nenada Lalatovića i njegove igrače - primili su gol u bukvalno poslednjem minutu utakmice. Napadač ekipe Žarka Lazetića Prestiž Mbongu bio je potpuno zaboravljen od defanzivaca Voše posle centaršuta saigrača, sa nekoliko metara glavom je pogodio mrežu Vukliša, za pobedu i veliko slavlje Gornjemilanovčana.

Pogledajte trenutak odluke u Novom Sadu.

U još jednoj utakmici koja je odigrana u istom terminu, u Surdulici, domaći Radnik je odigrao bez golova sa niškim Radničkim pa će tako Nišlije naredno kolo čekati u zoni ispadanja.

Podsetimo, bio je ovo meč o kom se mnogo pričalo poslednjih dana, jer su kladionice drastično oborile kvotu na pobedu gostiju, ali na kraju nije bilo "očekivanog" rezultata koji su mnogi videli u Surdulici.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Дража

    25. april 2021 | 16:52

    Какву кичму, какве црне трешње?! Човек хтео да избије лопту, а овог погодила и вратила му се у ноге...

  • Nusknvp

    25. april 2021 | 17:44

    Ovoga mi krsta, nije namesteno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA