≫ 

Srđan Jovanović opet dosudio penal za Zvezdu

Drugi put ove sezone internacionalni arbitar deli pravdu crveno-belima

  • 34

Crvena zvezda je pregazila Inđiju za samo 18 minuta pošto je stigla do velikih 3:0.

Posle Veljka Nikolića u 5. minutu u strelce se dva puta upisao i Milan Pavkov u 21. i 23. minutu, s tim da je drugi gol za crveno-bele susledio sa 11 metara posle navodnog igranja rukom fudbalera domaćih Škorića.

Nijednog trenutka se glavni arbitar Srđan Jovanović, inače internacionaalc, nije dvoumio oko kaznenog udarca iako ga je Škorić ubeđivao da nije igrao rukom dok je bio u padu posle duela.

Kamere TV Arena sport nisu nam najjasnije odgonetnule da li je bilo igranja rukom (posebno ona iza gola), moraćemo da verujemo glavnom sudiji na reč.

Inače, jedan od najboljih naših sudija drugi put u sezoni deli pravdu crveno-belima, a prethodni put dosudio im je dve najstrože kazne u utakmici sa Napretkom u trijumfu od 3:0.

Video: Seriji Milana Pavkova nema kraja: Samo otvorio stopalo i nonšalantno postigao i drugi gol u Inđiji!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djile

    25. april 2021 | 18:47

    Vi iz medija lozite grobarsku javnost. Jel treba ovakvi naslovi, ispada kao da ne sme penal za Zvezdu i kad je očigledan. Budite racionalni, penal je penal. Kako ne pisete da je Zvezda ove sezone i u Evropi samo jednu utakmicu izgubila, sta je Partizan odigrao. Dajte vise smirite strasti

  • Milan

    25. april 2021 | 18:59

    Sram bilo sudije kad sviraju penal Zvezdi za igranje rukom ili prekršaj u 16...

  • Iggy

    25. april 2021 | 18:20

    I sta onda? Zar se uvek mora pricati o Zvezdi? Penal cist, uostalom pored par komada jedan iz penala ne znaci mnogo...Zvezda bre!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA