≫ 

Izjava trenera Inđije posle Zvezde: Lopta je bila izduvana, možda i kockasta, zato nije htela u gol

Milojević se očigledno malo našalio posle teškog poraza svog tima

  • 1

Crvena zvezda je u Inđiji ubedljivo slavila (5:1), ponovila je drugu najubedljiviju gostujuću pobedu u sezoni, a nedugo nakon tog meča trener domaćeg tima Goran Milojević imao je zanimljivu izjavu.

Izjavu vezanu za propuštene prilike domaćeg tima u prvom poluvremenu, jednu pri rezultatu 1:0 i dve kada je Zvezda već imala vođstvo od 3:0.

- Lopta je u prvom poluvremenu bila ispumpana, ja sam je pipao. Možda i kockasta, ali ne i okrugla - rekao je Milojević i dodao:

- Nismo mogli da damo taj gol i da se vratimo u meč. Ne mogu da prepoznaom ove momke, gledajući prvo poluvreme. Zvezda je u drugom spustila gas. nama treba da se konsolidujemo i da u poslednjih pet kola probamo da napravimo čudo. Nismo mi ni očekivali da se vadimo protiv Zvezde.

S druge strane, trener Zvezde Dejan Stanković je poručio:

- Znali smo šta će nas čekati ovde. Bili smo ditrektni, imali smo tajming oduzimanja lopte i tu smo pravili prevagu i završavali akcije. Momci izvlače maksimim. Nebitno je ko je protivnik, oni daju sve od sebe. Uz dužno poštovanje, mislim da se Zvezda danas pitala za sve.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🔴⚪

    25. april 2021 | 22:51

    Чист пример због чега лига треба да се смањи. Немам 20 тренера, камо ли играче за 20 тимова..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA