Lalatović se igrao s brojanicom na konferenciji, a onda je viđen transfer neprijatnosti za Lazetića

Nenad Lalatović je ponovo imao svoj "šou" nakon utakmice

  • 13
Nenad Lalatović, Žarko lazetić Printskrin: Youtube/Fk Vojvodina

Fudbaleri Vojvodine doživeli su poraz u okviru 33. kola Linglong lige od Metalca rezultatom 1:2. Iako su uspeli da dođu do izjednačenja u 89. minutu, Prestiž je uspeo da postigne gol samo minut kasnije i tako donese pobedu ekipi iz Gornjeg Milanovca.

Ono što je obeležilo ovaj meč je ono što je usledilo nakon njega. Ponovo je svojih "pet minuta" dočekao trener Vojvodine Nenad Lalatović koji je svojim ponašanjem na konferenciji za štampu začudio sve prisutne, kao i svog kolegu iz Metalca Žarka Lazetića.

Lalatović nas je u dosadašnjoj karijeri navikao na sve, znao je da dovede celokupnu ekipu na konferencije, javno je pozivao predsednika da "obavi poziv" i reši dugovanja u Vojvodini, a sada je odbio da priča i daje izjave.

Uz to, dao je izjavu koja bi u svakoj normalnoj zemlji bila predmet istrage, jer dovodi u sumnju i sam ishod meča. Podsetimo, Metalcu je pobeda bila neophodna zbog borbe za opstanak.

- Neću ni da čestitam Metalcu na pobedi. Danas je stvarno bilo... Neću ni da komentarišem. Sporne situacije u prvom delu, u drugom delu... Zato nisam hteo ni da vodim utakmicu. Prijatno, doviđenja - rekao je Lalatović posle meča u kamere TV Arena Sport, a zatim se ponovi na konferenciji:

- Neću da komentarišem ništa da ne bih bio kažnjen i to je to. Nemam šta da kažem. Zato sam i presedeo celu utakmicu, a vi se zapitajte zašto - rekao je Lalatović, a tada se mogao videti i pravi transfer neprijatnosti trenera Metalca koji je bio do njega na konferenciji.

Pre toga je Lalatović na konferenciji pokazao nezainteresovanost prema kolegi sudeći po gestikulacijama.

Žarko Lazetić je pričao i hvalio domaću ekipu, isticao je njihovu požrtvovanost i jasno govorio kako je Vojvodina jedna od tri najbolje ekipe u zemlji. Za to vreme Lalatović se fokusirao na neke druge stvari.

Prvo se igrao sa svojom brojanicom, potom je gledao u sto i okolo po medija centru, da bi mu na kraju u fokus bio na noktima.

S obzirom na to da Lalatoviću ističe ugovor na leto, on je već nekoliko puta imao čuvenu izjavu "Faliću vam ja", a sigurno je da će svima nama faliti ovakve konferencije i njegove "lude izjave" ukoliko napusti Linglong ligu.

Pogledajte i celu konferenciju:

Video: Lalatović odbio da čestita Metalcu: ! Nisam hteo da vodim utakmicu! Prijatno i doviđenja!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dr

    26. april 2021 | 10:56

    Drag mi je,ali mislim da mu je potreban doktor,jer njegovo ponašanje odudara od normalnog i pristojnog.

  • Branislav

    26. april 2021 | 11:27

    Slika i prilika videti ljude koji su izašli iz dva kluba, pogledajte samo Lazetica, normalan čovek, a ovaj Lalat je zreo za Lazu... Pa ako ima nameštanja Lalate, što ne kažeš lepo narodu šta znaš, već si se i krstio, ono ovoga mi krsta sve ću da progovorim, pa progovori Lalate, ili to neodgovara tvojoj miljenici.... Dečko za ozbiljno posmatranje...

  • VERO

    26. april 2021 | 12:24

    Da sam bio na LAZETICEVO mesto ja bih ustao i napustio. Da sedim sa zivcanog i podlog. Ne hvala. LALAT je sramota sporta.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA