≫ 

Dragović govorio o dolasku u Zvezdu: Postoje dve ili tri opcije, ne smem da se kockam!

Štoper Austrije dao izjavu za tamošnje medije

  • 0
Aleksandar Dragović Foto: AP/Tanjug

Iako se poslednjih nekoliko dana pisalo o tome da je dao reč i potpisao predugovor,austrijski reprezentativac Aleskandar Dragović ističe da još ništa nije gotovo oko njegovog dolaska na Marakanu!

Dragović je u izjavi za agenciju "APA" priznao da je Zvezda jedna opcija, ali ne i jednma.

- Postoje dve ili tri opcije o kojima moram da razmislim. Ako ne igram svake nedelje, ne mogu da budem srećan. Postao sam profesionalni fudbaler da bih igrao. Radije bih igrao za koji evro manje, čak i u slabijoj ligi, nego da ne igram uopšte. Srećan sam kad igram - rekao je Dragović.

Iskusni štoper je priznao da nije srećan zbog toga što je trenutno u drugom planu u Leverkuzenu, pogotovo što ga sa Austrijom očekuje EP.

- Teška, veoma teška faza karijere. Treninzi nisu dovoljni. Ali posle ove sezone kreće novo poglavlje… Nije lako sa koronom, ne smem ni da se kockam, ali nema pritiska i nikakvih rokova - jasan je Dragović.

Podsetimo, on je nedavno bio u Beogradu na razgovorus a čelnicima Zvezde u koju će stići bez obeštećena s obzirom na to da mu na kraju sezone ističe ugovor sa Aspirindžijama.

Video: Puče i petarda u Inđiji: Lopta se srećno odbila do Falćinelija, a on takve stvari ne prašta!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA