≫ 

Veliki jubilej fudbalera Čukaričkog: U klubu je od 2009, ima 24 godine i odigraće 100. meč za Brđane

Šapić je prošao sve mlađe kategorije Čuke

  • 0
Stefan Šapić Foto: fkčukarički.com

Fudbaleri Čukaričkog od 18 časova dočekuju ekipu lučanske Mladosti u okviru 34. kola Superlige, a "sva svetla pozornice" biće uprta u defanzivca Stefana Šapića!

Naime, zamenik kapitena Brđana trebalo bi da odigra svoj jubilarni 100. meč za Čukarički - klubu u kom se nalazi još od davne 2009. godine.

- Sve je bilo drugačije. Nosio sam dres Čukaričkog u eri Stankoma, tada sam naravno bio još dete. Nismo čak ni trerinali na Banovom brdu, nego na Adi. Sećam se da su svlačionice bile pomalo neugledne, kao i neke druge stvari. Dolaskom Dragana Obradovića sve se promenilo, mnogo je uloženo u klub, mogu da kažem da je sad san svakog deteta da trenira u Čukaričkom, klubu sa sjajnim uslovima. U međuvremenu, klub je izrastao u jedan od najboljih u Srbiji, sve je ispraćemo i sa odličnim rezultatima – istakao je Stefan Šapić za klupski sajt.

Zanimljivo, Šapić je u prvom timu čuke debitovao baš protiv Mladosti 2016. godine.

- Trebalo je da debitujem koji vikend ranije, sećam se dobro, bilo je to u Nišu, protiv Radničkog. U nadoknadi vremena sam čekao pored aut linije da uđem u igru, ali se poklopilo da lopta nikako nije izlazila u aut i sudija je u nekom trenutku svirao kraj. Dobio sam ipak priliku protiv Mladosti u Lučanima, bilo je to kod trenera Zorana Popovića, ušao sam desetak minuta pred kraj susreta. Bio je to neverovatan osećaj, da tako mlad debitujem kao dete Čukaričkog. Posebno zbog činjenice da u tom trenutku nije bilo baš lako ući u prvi tim.

Dugo je Šapić posle debija 2016. godine čekao novu priliku da ponovo zaigra za prvi tim Čukaričkog.

Stefan Šapić Foto: MN Press

- Usledila je pozajmica Sinđeliću, gde takođe prvih nekoliko meseci nisam igrao. U tom trenutku je i normalno da počinješ pomalo da sumnjaš u sebe. Ali, kad je na mesto trenera došao Aleksandar Jović, dobio sam šansu. Na početku naredne sezone vratio sam se u Čukarički, pa sam ponovo čekao malo duže šansu kod trenera Krunića.

- I dobio sam je sticajem okolnosti, iskusni Puškarić je imao problem sa temperaturom pred susret sa Proleterom, pa sam po prvi put bio starter. Opet sam nekoliko narednih kola ostajao na klupi, ali od duela protiv Radnika je počela neverovatna serija. Ali, put do toga nije bio nimalo lak – kazao je Šapić, koji je u tom nizu odigrao 53 superligaška meča bez pauze.

>>> Velika borba za opstanak vodi se u Superligi Srbije, a njeni akteri su i Novi Pazar i Voždovac koji danas (18.00) igraju jedan od odlučujućih mečeva. Kvota na keca je 1,90, na iks 3,40, a na dvojku 4,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Novi Pazar - Voždovac.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA