≫ 

"Višestruki povratnik" Recko opet izbačen iz fudbala na 18 meseci

Iako se trener Vranjanaca žalio na prvobitnu odluku, disciplinska komisija je ostala pri ranije izrečenoj presudi

  • 2
Dragan Antić Recko Foto: MN Press

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije ponovo je suspendovala alfu i omegu Dinama iz Vranja Dragana Antića Recka na 18 meseci.

Sport klub javlja da je Disciplinski organ na sednici u utorak izrekao treneru prvoligaša istovetnu kaznu, kao i 18. marta. Komsija za žalbe delimično je usvojila prigovor Antića i naložila dopunu postupka.

Prvostepeni organ saslušao je šefa struke ekipe iz Vranja putem video-linka i ostao dosledan prvobitnoj odluci. Odbrana je insistirala da saslušanje bude obavljeno u prisustvu advokata, što je i učinjeno, ali ni to nije uticalo na ublažavanje sankcije.

Antić narednih 18 meseci neće moći da sedi na klupi.

Komisija, na čelu sa predsednikom Ivanom Nikolićem, izrekla je žestoku kažnu posle incidenata na gostovanju Dinama u Kruševcu kada je Antić isključen zbog prigovora. Imao je nemio dijalog sa službenim licima, obrušio se na četvrtog arbitra, Jelenu Cvetković, potom je moralo da interveniše obezbeđenje i bukvalno iznese trenera gostiju sa terena.

Dragan Antić Recko Foto: Screenshot

U obrazloženju odluke, „disciplinci“ su posebno istakli da je Antić „višestruki povratnik“, da je već sankcionisan četiri puta tokom sezone, ali da prethodne mere nisu bile delotvorne.

Video: Protest fudbalera Dinama u centru Vranja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mcl

    27. april 2021 | 21:27

    Covek nije za slobodu, ali kad si stranacki kadar mozes sebi da dozvolis sto sta. Njemu je u Nemackoj zabranjeno bavljenje fudbalom.

  • Lord

    28. april 2021 | 10:35

    Dok su ovakve sirovine u nasem fudbalu,bice ovako kako je...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA