≫ 

Pobegli od korone, naleteli na aligatora: Nezvani gost upao na trening fudbalera, ovi se razbežali

Fudbaleri Toronta morali da prekinu trening na Floridi

  • 0

Fudbaleri MLS ligaša Toronta Kanadu su zamenili sunčanom Floridom kako bi izbegli potencijalne probleme vezane za pandemiju korona virusa, međutim pojavio se problem.

Naime, na samom početku jednog treninga pred utakmicu protiv meksičkog Kruz Azula u okviru Lige šampiona Severne Amerike začula se vriska, a potom i trk igrača.

Ubrzo je postalo jasno i zašto - na teren je laganim hodom ušetao aligator, što je izazvalo pravu histeriju, smeh i nevericu.

- Sve što mogu da vam kažem jeste - bio je tu jedan aligator, ogroman aligator. I moji igrači su trčali ka njemu dok sam ja išao na drugu stranu. Pazite, mi stalno pričamo o tome da je potrebno biti neustrašiv na terenu, ali nisam očekivao da ćemo morati to da dokazujemo na ovaj način - rekao je trener Toronta.

- Možda je to uobičajeno ovde za Floridu, jer ste tako blizu vode, ali mislim da je za nas i momke ovo bilo sjajno da vide izbliza i uživo. Bio je nekako kul način da započnemo trening - otkrio je Kris Armas.

Video: Stranci brutalno prozivaju naše Zoo vrtove, a tek da vidite kakvi su u svetu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA