≫ 

Nova afera u Superligi: Kvota sa 3,85 pala na 1,73, a onda su sve kladionice skinule meč!

Da li kladionice znaju nešto što mi ne znamo i da li to nagoveštava da je na pomolu peti uzastopni trijumf Kruševljana?

  • 3
Dušan marković Foto: MN Press

Iz vikenda u vikend imamo sramne utakmice u Superligi, gde redovno dolazi ono što svi očekuju. Tako smo dobili apsurdnu situaciju da ekipe poput Rada i Napretka odjednom imaju serije pobeda kao da su Real Madrid i Barselona, a isto tako padaju i kvote na njih, pa dolaze i do 1,20 ili manje.

I iz vikenda u vikend imamo i situaciju da kladionice skidaju iz ponude pojedine mečeve, verovatno zbog sumnjivih uplata koje dobijaju.

UEFA je već dva puta reagovala, prvo zbog utakmica Prve lige Srbije, Železničar - Borac i Trajal - Jagodina, kao i kasnije za meč Trajal - Sloga.

U ovom kolu je ponovo u centru pažnje Napredak, koji je u seriji od četiri vezane pobede, pa je tako ekipa koju su već prežalili, odjednom pobegla iz zone ispadanja sa 12 vezanih pobeda, kao Rad, koji je takođe vezao četiri trijumfa.

Ovog vikenda igraju protiv TSC-a u gostima, ekipe koja je peta na tabeli, ali je Napredak preko noći postao veliki favorit protiv njih.

Kvota je u početku bila 1,84 na TSC, 3,44 na remi i 3,86 na dvojku. Ali, iznenada se sve menja i Napredak postaje favorit, kvota na goste pada sa 3.86 na 1,73, dok na TSC skače sa 1,84 na 4,50.

Nakon toga su i gotovo sve relevantne kladionice u Srbiji skinule ovaj meč iz ponude.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kiza

    28. april 2021 | 14:48

    A znate zasto ekipa koju mi iz kraja mogu da pobede "fk rad" ne izbace iz lige zato sto je ovo kriminalna organizacija....rad koji ne zna da hoda sve pobede od jednom daj molim te....

  • Čarapan

    28. april 2021 | 15:16

    Pa kada moze Rad,Metalac,Proleter,Novi Pazar,Vojvodina, i jos pola lige sto nebi i Napredak.Napred Čarapani !!!!!

  • x

    28. april 2021 | 19:38

    Rad i Napredak nemaju po pet pobeda jos od seljacke bune. Ligu treba stopirati i rasterati sve. 99% igraca je odigralo neki namesteni mec. Cirkus Kolorado.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA