≫ 

Bivši hrvatski fudbaler osuđen zbog krađe ležaljki, pamte ga po vezi sa sadašnjom devojkom Džumhura

Modrić je svojevremeno bio u vezi sa Barbarom Šegetin, sadašnjom devojkom tenisera iz BiH

  • 0
barbara segetin Barbara Segetin, bivša Modrićeva devojka Foto: Instagram/barbara__segetin

Iz Hrvatske nam stiže zanimljiva i krajnje čudna vest: Nekadašnji fudbaler Zadra i Rijeke Josip Modrić (42) osužen je zbog krađe ležaljki za plažu!

Portal "Index" javlja da je Modrić osuđen zbog toga što je prošle godine uhvaćen kako krade drvene ležaljke, stolice i stolove iz jednog hotela.

Njega je u krađi uhvatio direktor hotela kom je Modrić najpre rekao da vraća ležaljke, da bi ih ponovo natovario kada ovaj nije gledao. Međutrim, zadržan je na izlazu.

Iako mu je pretila kazna zatvora, Modrić je uspeo da dogovori uslovni odlazak na godinu i četiri meseca. a hrvatski mediji napominju i da je pre tri meseca uhvaćen kako je divljao na ulicama Zadra i da je kod sebe imao kokain.

Modrić je pre pet godina povezivan sa Barbarom Šegetin, hrvatskom rijaliti zvezdom koja je trenutno u vezi sa teniserom Damirom Džumhurom.

Njih dvoje su navodno tada bili u vezi, a mediji u Hrvatskoj su tada pisali da Barbari nije smetalo što je Modrić svojevremeno već ležao u zatvoru jer je osuđen za prodaju kokaina.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA