Lalatović otkrio zašto nije hteo da vodi meč protiv Metalca, pa udario na Lazetića

Burna konferencija trenera Novosađana

  • 3
Nenad Lalatović Foto: Marko Jovanović

Nedavni meč iozmeđu Vojvodine i Metalca privukao je veliku pažnju javnosti zbog nastupa trenera Novosađana Nenada Lalatovića posle istog!

Osim što je bio besan i na kraju nije želeo ni da čestita Metalcu na trijumfu, Lalatović je presedeo svih 90 minuta na klupi - što je svakako bilo iznenađenje za temperamentnog trenera.

A pred meč sa Crvenom zvezdom, tačnije na konferenciji za medije, Lalatović je otkrio i zašto je samo sedeo.

- Zašto bih ja sebe dovodio u tu situaciju da ja skačem protiv Metalca, utakmicu koju i ne želim da komentarišem. Tu utakmicu je vodio Žarko Lazetić, a svi znaju da sam sa njegovim bratom Nikolom u lošim odnosima. Na osnovu čega je on u FSS direktor mlađih kategorija? Koje su reference da on tamo uopšte i bude direktor? Meni to nije jasno, ovde je radio mesec i po dana, sklonjen je, pa nagrađen da bude tamo. Ko njega nagrađuje i zašto? Sve mi je to bilo sumnjivo i onda sam sebi rekao: ,,Nenade, tebi se nešto sprema debelo!“.

Lalatović je, takođe, optužio i bivšeg sudiju Dragomira Tanovića, koji sada radi u Vojvodini, da je tražio od arbitara na meču između Vojvodine i Zlatibora da ga isključe, te otuda nije hteo da rizikuje protiv Metalca.

- Voleo bih da se sve ovo ispita. Zamislite, ja budem isključen, sudije padnu pod Tanovićev uticaj i kažu da sam ih opsovao. Zamislite da sudija napiše da sam mu opsovao majku Pokrene se disciplinski postupak protiv mene i nakon toga budem suspendovan na šest meseci ili više. Mogao bih da se pravdam, niko mi ne bi verovao, svi bi rekli da sam kriv, jer je očigledno napravljen neki plan protiv mene. Vidim da smetam ovde, ali nemojte da mi uništite karijeru.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Brat od Nikole

    28. april 2021 | 14:04

    Pa druže ti si kralj, ako je čovek nečiji brat trebao je da ne vodi utakmicu jer se tebi tako sviđa!? Au druže...

  • Dex

    28. april 2021 | 20:02

    Nije bolest sve sto boli

  • Kiki

    28. april 2021 | 16:27

    Vosa morala da pusti Metalac da bi ovi pustili Rad sledecu utakmicu... o tome se radi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA