≫ 

Mrkela ne odustaje, Zvezdu opet proglasio najboljom u regionu: "Bićemo i bolji naredne sezone"

Sportski direktor crveno-belih čestitao svima u klubu novu titulu

  • 9
Mitar Mrkela Foto: Marko Jovanović

Fudbaleri Crvene zvezde osvojili su novu titulu prvaka države, četvrtu uzastopnu, a sportski direktor kluba Mitar Mrkela ne misli da su crveno-beli najbolji samo u Srbiji, već i u regionu.

- Čestitam svima u klubu na osvojenoj tituli. Ovo je zaista veliki uspeh za koji smo se borili svakodnevno i radili danonoćno. Nije bilo lako, ali smo pokazali kvalitet i od starta sezone pa do danas, demonstrirali da smo najbolja ekipa u Srbiji, a rekao bih i u regionu - rekao je Mrkela, a preneo je sajt kluba.

Mrkeli nije ovo prvi put da Zvezdu uzdiže iznad svih ostalih klubova sa prostora bivše države, iako je ovo tek četvrta godina da Zvezda pravi respektabilne rezultate u Evropi, za razliku od zagrebačkog Dinama koji iz sezone u sezonu, već duže od decenije, pravi velike uspehe u Evropi. Ove godine su "Modri", podsećamo, dogurali i do četvrtfinala Lige Evrope što nijedan tim sa ovih prostora niej uspeo.

Zvezda je, ako ovako nastavi, na pravom putu da bude najbolja u regionu.

- Takođe, imamo ambiciju da sledeće sezone imamo još kvalitetniji tim i napravimo korak više - dodao je Mrkela, najavivši velike planove za narednu takmičarsku godinu.

Ono što Zvezdu očekuje pre svega toga, je finale Kupa Srbije potiv Partizana, u kojem će biti domaćin.

- Želimo da osvojimo i Kup. Rekli smo na startu sezone jasno koji su nam ciljevi i ne bežimo od toga. Očekuje nas duel sa Partizanom i smatram da možemo da trijumfujemo i da ovu sezonu arhiviramo kao jednu od najuspešnijih u prethodnih mnogo godina. Ponoviću lestvicu podižemo i ne bojimo se novih izazova - zaključio je Mrkela.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA