Suarez savetuje svog druga Mesija: “Ako mene pitate, vidim ga samo u Barseloni, ona mu je dala sve“

Videćemo da li će Argentinac ipak promeniti sredinu

  • 2
Fudbal FK Real Madrid FK Barselona Mesi Foto: Tanjug/AP

Niko ne može da veruje kako je Barselona tako lako pustila niz vodu Luisa Suareza. On je ove sezone u dresu Atletika zablistao, nalazi se među najboljim strelcima u španskom šampionatu, dok paralelno Katalonci ne mogu da pronađu adekvatnu zamenu koja bi u dužem periodu donosila pogotke.

Urugvajac je i pored toga pokazao da nema nikakvih problema sa svojim nekadašnjim klubom, pa i saigračima sa kojima je ostao sjajan prijatelj van terena. Čitav svet trenutno čeka odluku oko toga gde će Mesi nastaviti svoju karijeru, a njegov drugar Suarez tvrdi da je najbolje da ostane tamo gde se trenutno i nalazi.

On je bio gost jedne španske televizije, pa je na pitanje da kao Mesijev najbolji prijatelj u Španiji kaže gde će se Leo naći naredne sezone istakao da ne zna za planove, ali da smatra da je Barsa najbolje mesto za njega.

- Najbolje bi bilo za njega da karijeru završi tamo gde se oseća najsrećnijim. Ako me pitate kao njegovog prijatelja, reći ću vam da ga ne vidim nigde drugo nego u Barseloni. To ne bi bilo dobro za njega. Ali, on je taj koji će doneti odluku. Barsa mu je dala sve, a i on je sve dao Barsi – zaključio je Suarez.

Španci ističu da su pregovori između dve strane već uveliko u toku, ali se sam Argentinac još nije javno izjasnio oko toga gde bi želeo da nastavi karijeru samo leto nakon što je naglasio kako bi želeo da ode iz kluba. Videćemo da li se situacija promenila.

Video: Zagrljaji i muški poljupci: Lalatović i Stanković posle meča koji je odlučio šampiona

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jugo

    30. april 2021 | 16:06

    Propao bi ko kasika u med u drugi klub. Barsa ga razmazila.

  • Bosanac

    30. april 2021 | 12:33

    Dragi Luise, uredu je to sa sportske strane, sad je fudbal postao biznis i svako gleda na paru i gdje ce je sto vise zaradit.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA