Zvezdaši se družili sa mališanima iz Zvečanske na Veliki petak

Aleksandar Katai je objasnio zbog čega su značajna ovakva druženja

  • 2

Crvena zvezda u saradnji sa Centrom za zaštitu odojčadi, dece i omladine Beograd sa sedištem u Zvečanskoj ulici organizovala je druženje sa decom iz ove ustanove.

Događaju je prisustvovalo pedeset mališana koji su imali priliku da upoznaju prvotimce Milana Borjana, Aleksandra Kataija, Slavoljuba Srnića, Marka Gobeljića, Marka Ćopića, kao i bivšeg igrača Boška Đurovskog.

Crvena zvezda je još jednom pokazala da je društveno-odgovoran kolektiv i da je njen značaj mnogo veći od fudbalske i sportske delatnosti. Kapiten crveno-belih Milan Borjan naglasio je da mu je čast i privilegija da učestvuje u ovakvim akcijama sa decom.

- Drago mi je što smo danas došli da se družimo mališanima iz Zvečanske. Uvek treba pomagati i izlaziti u susret, pogotovo kad su deca u pitanju. Ponosan sam i čast mi je što me toliko dece voli. Ja im vraćam učinkom na terenu i neka nastave da podržavaju Crvenu zvezdu. Mnogo puta sam o tome pričao. To je velika čast i privilegija. Ne postoji lepši osećaj nego istrčati na punu Marakanu i podići pehar pred navijačima kao kapiten. Nadam se da ću to raditi još mnogo godina - istakao je momak rođen u Kninu.

Aleksandar Katai je objasnio zbog čega su značajna ovakva druženja.

- Uvek je lepo da se organizuju ovakve stvari. Drago mi je što su došli da budu sa nama. Treba sve više igrača da dođe, da se odaziva na svaku akciju bez obzira na okolnosti. Normalno, svi želimo da budemo sa svojim porodicama, ali treba da nalazimo vremena za ovakve stvari i da ih što više bude u budućnosti - zaključio je Katai.

Video: Varnice posle brutalnog starta: Za malo došlo do tuče fudbalera Zvezde i Vojvodine

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kralj

    1. maj 2021 | 08:03

    Zato je ovo simbol Srbije shvatite to zato sto je Zvezdi uvek Srbija na prvom mestu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA