≫ 

Vardija surovo lomili, a on promašio zicer za pobedu: Lesteru mršavi bod protiv Sautemptona

Sautempton je od 10. minuta igrao sa igračem manje nakon što je Vestergard, poput kamikaze, uleteo u napadača Lestera

  • 0
Jamie Vardy, Džejmi Vardi Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Lestera nisu uspeli da osvoje sva tri boda protiv Saumteptona u 34. kolu Premijer lige iako su skoro čitav susret imali igrača manje, te su "lisice" odigrale samo 1:1.

U centru pažnje bio je Džejmi Vardi koji se našao u dve bitne situaciji na susretu - kod crvenog kartona i velikog zicera za pobedu.

Sautempton je od 10. minuta igrao sa igračem manje nakon što je Vestergard, poput kamikaze, uleteo u napadača Lestera kao poslednji fudbaler odbrane i tako zaradio isključenje.

I pored brojčane nadmoći na terenu, Lester je primio gol u 61. minutu koji je delo Vord Prausa. Plejmejker domaćih je sa bele tačke bio siguran.

Sedam minuta kasnije Džoni Evans donosi poravnanje "lisicama", a u poslednjim momentima meča Vardi dobija svoju šansu da 1 na 1 savlada golmana Sautemptona, ali situacija ostaje bez realizacije.

Lester i dalje ostaje na sigurnoj distanci, duboko u zoni Lige šampiona, dok je Sautempton dodatno pobegao od zone ispadanja, pa sada ima 10 bodova više od Fulama koji je prvi ispod crte.

Video: Stanković: Naši igrači su zlato

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA