≫ 

Srpski Despot osvaja Rusiju: Novi gol napadača Rubina, majstorski je rešio šansu u kaznenom prostoru

Novi gol našeg fudbalera

  • 1
đorđe despotović Foto: prinstscreen

Srpski napadač Đorđe Despotović potvrdio je sjajnu formu ove sezone još jednim golom za Rubin, 12. u tekućem šampionatu, pa je sada poboljšao svoju poziciju na listi strelaca. Trenutno je četvrti, uz rame Soboljevu iz Spartaka, a nije daleko ni drugi Spartakov napadač Larson, koji ima gol više.

Đorđe je svoj novi gol postigao u meču sa Dinamom iz Moskve, u 15. minutu, za vođstvo 1:0, koje je do kraja "podebljao" Hvang In-Beom, za pobedu i proboj na četvrtu poziciju.

Pokazao je vrhunsku snalažljivost Despotović u toj situaciji. Prijem, okret i šut u dalji donji ugao gola Dinama - sve kako treba. Sa mnogo rutine je završio akciju naš napadač koji samo zbog pojačane konkurencije u nacionalnom timu trenutno nije golgeter broj jedan Srbije.

Nastavili li ovako, Despotović ne bi trebalo da brine za pozive selektora Stojkovića u budućnosti.

Rubin je pre ovog kola delio četvrtu poziciju sa čak tri tima, upravo Dinamom, te CSKA i Sočijem. Sada, sa trijumfom tim iz Kazanja je prišao trećeplasiranom Spartaku na samo bod, uz meč više doduše.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA