≫ 

Asano napustio Partizan zbog neisplaćenih plata: Mislim da nisam dovoljno poštovan, još postoji dug

Šokantne vesti stižu iz Humske ulice na Vaskršnje jutro

Takuma Asano Foto: Marko Jovanović

Umesto milionske zarade narednog leta, Partizan od Takume Asana neće zaraditi nijedan evro, jer je zbog domaćinskog poslovanja, ostao bez svog najboljeg igrača. Japanski fudbaler je ostavio poruku na svom zvaničnom profiu na Instagramu, pošto mu nisu isplaćivali plate. Na taj način, Asano je izašao iz ugovora godinu dana pre zvaničnog isticanja ugovora, što je katastrofalan udar na kasu kluba iz Humske, jer je bilo projekotvano da od najboljeg igrača u tekućoj sezoni, u letnjem prelaznom roku zaradi milionsku sumu i praktično zatvori budžet.

Prenosimo vam njegovo saopštenje u celosti.

- Ja, Takuma Asano, raskinuo sam svoj ugovor sa Partizanom. Nakon što sam se neko vreme mučio, odlučio sam da presečem i donesem ovu tešku odluku. Mislim da nisam poštovan od strane kluba, koji duže vreme nije isplaćivao moju zaradu na vreme i u pravom iznosu. Još postoji dug koji nije izmiren na današnji dan. Niko nije ni reagovao na moje molbe - navodi Asano na Instagramu.

Teško mi je što moram da napustim klub u ovakvim nesrećnim okolnostima, jer je Partizan klub u kojem sam proveo važan deo svoje karijere. Zauvek ću biti zahvalan svima koji su me podržali u Beogradu uključujući: Savu Miloševića, koji me je pozvao da se priključim sastavu, Aleksandru Stanojeviću, koji me je uvek podržavao i verovao u mene, mojim sjajnim saigračima i stručnom štabu i svim navijačima koji su me bodrili - nastavio je Asano.

- Hvala svima iz dubine srca,

Takuma Asano, 2. maj 2021. godine - zaključuje se u saopštenju.

Verujemo da ćemo vrlo brzo dobiti zvaničnu reakciju iz kluba na naprasan odlazak Asana iz kluba. Jedno je sasvim sigurno, čeka nas turbulentna nedelja na stadionu u Humskoj ulici.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
Објава коју дели Takuma Asano (@asatakugram)

Uskoro opširnije...

Video: Asano odradio 70 odsto posla za Partizanov 3. gol: Natho asistirao, a Jojić pogodio

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hm

    2. maj 2021 | 08:27

    Alii zar se za partizan ne igra zbog ljubavi? Otkud zbog para?

  • Grobar

    2. maj 2021 | 08:27

    Dovedite Slavišu Kokezu, slobodan je, nije skup, nema angažman i pokriva sve pozicije u napadu... Sramota je kakva ekipa vodi naš voljeni klub

  • Ohy

    2. maj 2021 | 08:26

    Ode i jaguar,purgeri sta je sledece, vacate prasca?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA