≫ 

Srpska mašina: Vlahović dao dva gola Mihi i srušio rekord Serije A star 60 godina!

Kakav dan za Dušana i srpski fudbal

  • 18
Dušan Vlahović, FK Fiorentina Foto: Profimedia/Sipa USA

Fudbaleri Fiorentine odigrali su 3:3 na gostovanju Bolonji u 34. kolu Serija A , a "viola" je umalo slavila zbog, koga drugog do, Dušana Vlahovića koji je postigao dva pogotka i upisao se u istoriju italijanskog šampionata!

Srpski reprezentativac je u 22. minutu zatresao mrežu tima koji sa klupe predvodi Siniša Mihajlović, te je tako došao do cifre od 18 pogodaka za "violu" ove sezone.

Golu je prethodila jedna nesrećna situacija gde je lopta pogodila u ruku adamu Sumarua, a Vlahović je poslao loptu u desni ugao i ostavio Lukaša Skorupskog bez šansi.

Palasio je u 31. minutu vratio Mihinu četu u igru, da bi Bonaventura doveo Fiorentinu ponovo u vođstvo. Ipak, Palasio je odgovorio još jednim golom u 71. minutu i sve bi preraslo u njegov šou da nije bilo - Vlahovića!

Dušan se našao posle kornera na pravom mestu u pravo vreme i postigao svoj drugi pogodak!

Ipak, ni srpski napadač nije uspeo da spreči pomenuti šou Argentinca. Palasio je postavio konačnih 3:3 i upisao veliki het-trik.

Sigurno da je Vlahoviću krivo što njegov tim nije slavio, ali on je imao razloga za to slavlje shodno tome da je najmlađi igrač koji je u poslednjih 60 godina postigao 18 golova u Seriji A. On se nije ni zaustavio na tome, već se sada na kvoti od 19 pogodaka.

Čitav susret za Fiorentinu je odigrao i Nikola Milenković koji je 15 minuta pre kraja susreta zaradio žuti karton.

Video: Zagrljaji i muški poljupci: Lalatović i Stanković posle meča koji je odlučio šampiona

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nekoizfrancuske

    2. maj 2021 | 23:27

    Pun mi je ..... tih koji fudbal na planeti dele sa crno bele ili crveno bele !!!!!! Ja sam zvezdas ali pre svega ponosni srbin koji se ponosi Dusanovom igrom i postignuce ! Nebi trebali ovi iz redakcije uopste da puste te zloce da se ispoljavaju. Decko kida i dao bog da ode u veci klub da jos bolje predstavlja nas GRB ! NAPRED SRBENDO 🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸

  • Rade

    2. maj 2021 | 16:52

    A jel on beše igr'o fudbal kod Komšinice!!!

  • buco

    2. maj 2021 | 19:58

    momak usavrsio penale

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA