≫ 

Fudbaler kopačkom gazio dron zbog uvredljive poruke na na drugom najvećem argentinskom derbiju

Incident već u 3. minutu utakmice

  • 0
Rosario - Njuels Old Bojs Printskrin: Twitter/@ESPNArgentina

Drugi najveći argentinski derbi, duel između Rosarija i Njuels Old Bojsa, završen je pobedom domaćeg tima rezultatom 3:0!

Međutim, taj meč je najviše pažnje privukao zbog situacije sa dronom koja se dogodila već u 3. minutu derbija - prilikom kornera koji je Rosario trebalo da izvede.

Situacija je umnogome podsećala na onu iz Humske, sa meča između Srbije i Albanije, a ovog puta na udaru je bio Njules. Tačnije, poruka koju je nosio dron ismevala je goste.

Jedan igrač Rosarija je uspeo da uhvati tu poruku i sruši dron, te je isti izvukao sa terena i bacio ga pored aut linije. To očigledno nije bilo dovoljno gostima čiji fudbaler Pablo Perez ga je zgazio kopačkom kako ovaj definitivno više ne bi poleteo.

>>> Vest Hem se nada plasmanu u Ligu šampiona, ali gubi korak i izgubio je dva poslednja meča, a sa poslednja tri gostovanja kod Barnlija uzeo je samo bod. Dupla šansa 1X vredna je kvote 1,64 i možda pametniji izbor nego dvojka za 2,25. Pogledajte i ostale Mozzart kvote za meč Barnli – Vest Hem.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA