≫ 

I Stojković ljut na Asana: Izdao je Partizan i sve nas kada je najbitnije!

Svi smo se od prvog dana trudili da se oseća kao kod kuće i da mu boravak u Beogradu bude prijatan, a eto kako nam je vratio

  • 69
Vladimir Stojković Foto: Marko Jovanović

Održao je Partizan prvi trening posle vaskršnjih praznika, a glavna tema je naravno bio Takuma Asano, koji je tokom vikenda samovoljno napustio crno-bele i odlučio se za prevremeni raskid ugovora.

Čelnici su kivni na Japanca, jer će ovoga leta očito ostati bez velikog transfera, sa praznom kasom i gomilom briga na vratu, dok se saigrači i stručni štab osećaju izdano, pošto ih je kolega napustio pred najvažniju utakmicu sezone, finale Kupa Srbije.

Tokom jučerašnjeg dana Asana je osudio Lazar Marković, a danas je javio i kapiten Vladimir Stojković, koji ističe da u ekipi vlada veliko razočaranje zbog poteza Japanca.

- Danas, kada su se utisci slegli posle prvobitnog šoka i prvog zajedničkog treninga posle praznika, apsolutno nas drži ista i misao i raspoloženje da nas je Takuma Asano razočarao i izdao kompletan tim Partizana - sleže ramenima kapiten Vladimir Stojković.

Kapiten crno-belih ističe da su uz Asana svi bili od prvog dana i smatrali ga neodvojivim delom tima.

- Svako od nas pojedinačno, počevši od igrača, stručnog štaba, pa do zaposlenih u klubu trudili smo se da se Asano ne samo uklopi u tim, već da mu život u Beogradu bude prijatan kako bi se se osećao kao kod svoje kuće. On je bio jedan od nas! Nisam pravnik da bih komentarisao stvari koje nisu moja specijalnost, niti nadležnost, ali zato moram da istaknem ono šta znam i što ima direktne posledice na nas kao tim, a to je njegov potez.

Takuma Asano Foto: Marko Jovanović

Sve bi možda bilo drugačije da je Asano sačekao kraj sezone, tvrdi Stojković

- Ljudski i moralno smo duboko razočarani i, ponavljam: osećamo se izdano, jer se ovo ne radi onima sa kojima si živeo skoro tri godine i to pred kraj prvenstva i utakmicu sezone. Poštujem njegovu odluku, ali je makar mogao da sačeka još dvadeset dana! Ovako, ostaje gorak ukus - zaključuje Vladimir Stojković.

Video: Asano odradio 70 odsto posla za Partizanov 3. gol: Natho asistirao, a Jojić pogodio

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milosav

    3. maj 2021 | 14:12

    Pa zar mustafa da nekom nesto kaze

  • Grta iz Lucana

    3. maj 2021 | 14:37

    Ti pricas o izdaji?!?! A jos vise o moralu?!?! Zato nam i jeste u drzavi ovako.

  • SrbskiBek

    3. maj 2021 | 15:21

    Raspalotine !! Pogledajte se prvo vi medjusobno u oci !!!! Godinama ne osvajate NISTA !!!! Evropa misaona imenica !! Uvek kriv neko drugi !! Decko je otisao krivicom UPRAVE !!! Nikog on nije" izdao"!! Izdali ste sami sebe.sa veljom nevoljom i lopovima u upravi..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA