≫ 

Novak Đoković privatnim avionom stigao u Sarajevo: Ide u bosanske piramide po treći put!

Najbolji teniser sveta stigao je u Bosnu

  • 12
Novak Đoković, privatni avion, Sarajevo Foto: klix.ba

Novak Đoković je stigao danas u Sarajevo i to privatnim avionom, piše Klix koji ima i fotografiju sa aerodroma, a razlog nove posete ovom gradu je najavljen obilazak piramida u Visokom, gde se vraća po treći put.

Podsetimo, ovu informaciju je nedavno za Telegraf u ekskluzivnom intervjuu najavio dr Semir Osmanagić, koji je postao Novakov veliki prijatelj i koji će ponovo biti njegov domaćin.

Đoković je veliki petak proveo na Rtnju, mističnoj srskoj planini za koju takođe Osmanagić i mnogi smatraju da je takođe u pitanju drevna piramida. Potom je Vaskrs proveo sa porodicom, a sada je odlučio da se dodatno "napuni energijom" u piramidama u Visokom.

Đoković je do sada dva puta dolazio u Sarajevo i obilazio bosanske piramide, gde je vodio i suprugu i roditelje, i najavio je da će dovesti i decu.

Inače, Novak je otkazao turnir u Madridu koji se igra ove nedelje, a umesto toga će odmoriti od tenisa i duhovno i energetski napuniti snagu za nastavak sezone, gde je jedan od prioriteta Rolan Garos.

Video: Novak vibrira na višim frekvencijama od ostalih tenisera

Pogledajte i kakav je novi automobil Novaka Đokovića koji će ubuduće voziti u Beogradu:

Video: Dronom prikazano rajsko dvorište, kamere ušle u bioskop, SPA...Zavirite u Novakovu kuću u Marbelji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA