Prelepa Dileta razočarana što ne može da ima muške prijatelje, ponovo je zapalila Instagram objavom

Ona je nedavno izjavila da nije srećna što je svi povezuju sa raznoraznim muškarcima

  • 5
Dileta Leota Printskrin: Instagram/dilettaleotta

Poznata italijanska sportska novinarka, Dileta Leota je u poslednjih nekoliko dana konstantno dospevala u centar pažnje. Nakon što je procurela vest da je raskinula sa popularnim glumcem, Džanom Jamanom, lepu Italijanku su počeli da spajaju sa jednim milijarderom, vlasnikom Rome, nakon čega se ona oglasila i demantovala glasine.

A da je vesti o aferama uopšte ne zanimaju pokazala je novom objavom na svom Instagram profilu. U prvom planu se tako našao njen dekolte, a ono što njenim pratiocima nije promaklo jeste činjenica da se sve vreme nalazila na svom radnom mestu – u studiju.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
Објава коју дели 🌸Diletta Leotta🌸 (@dilettaleotta)

Atraktivna Italijanka je u skorije vreme imala veoma zanimljivu izjavu kako je veoma uznemirena činjenicom da ne može da ima muške prijatelje. Razlog je što je nakon toga svi spajaju sa njima, a takođe je ljuta što je svi posmatraju kroz samo telo.

Podsetimo, ona je nedavno čak zbog svega i opljačkana i to od strane lopova iz naše zemlje, kao i saradnika iz regiona. Iz njenog stana su tada odneti skupoceni satovi, nakit, kao i ogromna količina novca u kešu.

Video: One mame uzdahe u kakvom god izdanju bile: Novinarke koje sportu daju posebnu čar

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • imaste

    4. maj 2021 | 05:42

    Evo, vidim da si ,duša od devojke i da nisi samo telo i šta će desiti?Tvoje telo će krenuti za sledećim lovatorom a tvoja duša će ostati da cmizdri da ti nisi takva...Hej ,ko vas ne zna ,izjave za truba medije,bolje uglavnom ćutati na vašem mestu sa takvim mozgom i tim telom

  • Cke

    3. maj 2021 | 23:00

    Mukicaaaa!!!!

  • Kuvar

    4. maj 2021 | 05:45

    Ja ću joj rado biti prijatelj, dajte joj moj broj telefona.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA