≫ 

"Evropa alarmirana zbog sutrašnjeg meča Superlige": I poslednji njihov duel je izazvao sumnje

Nove indicije o nečasnim radnjama u srpskom fudbalu

  • 18
Proleter Novi Sad Foto: Printscreen

Nije lako svima u srpskom fudbalu poslednjih nedelja. Nema dana, a da se ne pojave navodi oko neke nameštene utakmice u Superligi, a novu buru ovog ponedeljka najavljuje Mirko Poledica.

Predsednik Sindikata profesionalnih fudbalera Nezavisnost upozorio je na svom Tviter profilu da je FSS alarmiran iz Evrope da se sprema "nameštaljka" na utakmici u Ivanjici gde u utorak od 18 časova igraju Javor i Proleter Novi Sad.

- Pažnja pažnja. Upravo je u Evropi upaljen alarm na sutrašnju utakmicu Javor - Proleter. Ne znam razog, ono što znam je da su tri emisara dobila zadatak da isprate utakmicu i podnesu izveštaj. Jedan od njih je poznati bivši sudija. Nadam se da se nećemo brukati - napisao je Poledica.

Podsetimo, nove indicije o nečasnim radnjama u Superligi stižu istog dana kada je i drastično pala kvota na keca na meču između Napretka i Čukaričkog koji se igra u Kruševcu u utorak u istom terminu (18.00).

Superligu već nedeljama bije glas o gomili nameštenih utakmica, pa će istražni organi svakako imati puno posla u finišu ove burne sezone.

Inače i prvi meč između Proletera i Javora u Novom Sadu u prvom delu sezone bio je kontroverzan, a trener gostiju Igor Bondžulić je posle utakmice i trijumfa domaćina od 2:1 doveo u pitanje regularnost.

- Ono što ostavlja mučan učinak je način na koji smo izgubili. Nije, mislim, bilo korektno sve što se odigravalo na terenu. Nismo imali za protivnika samo ekipu Proletera i mislim da je na kraju sve bilo izuzetno mučno od strane onih koji su odlučivali na kraju o pobedniku - rekao je između ostalog Bondžulić.

Video: Još jedna sporna sudijska odluka u Superligi: Da li je ovo bio penal za Mladost?!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zulender 2

    3. maj 2021 | 20:31

    A dokle ce Poledica da napada manje klubove?! Kada ce se stati na putu nogometnom klubu iz zagreba?! Oni su svaku utakmicu pobedjivali sa 4-5 gola razlike! Cim je dosla Zvezda oni ni jedan ne mogu da daju! Tako da je tu cista situacija da se protera za zagreb vise!!!

  • Olimdar

    3. maj 2021 | 19:58

    Samo neka Poledica napada manje klubove a dok Zvezda nesme izgubiti to je normalno. Jedan veliki Bajern izgubio od predposlednjeg a Zvezda nesme izgubiti od nijednog kluba. Izvinite sada je obezbedila prvo mesto biće pridaje bodova dosta je kupovala, živi bili pa videli već u narednim susretima.

  • Milan

    3. maj 2021 | 20:21

    A sta u evropi se kao ne namesta...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA