≫ 

Pogledajte reakciju Stanojevića kad je čuo pitanje da Zvezda dovodi Dragovića, Prijovića i Kolarova

Trener crno-belih priznaje da prati dešavanja kod najvećeg rivala

  • 33
Aleksandar Stanojević Printskrin: Youtube/FK Partizan Beograd

Aleksandar Stanojević je veći deo konferencije posvetio Takumi Asanu, koji je iznenadno napustio Partizan i svojevoljno raskinuo ugovor zbog neisplaćenih zarada, a jedno od pitanja pred meč protiv TSC-a bilo je i da li prati dešavanja u Crvenoj zvezdi, gde se najavljuju velika pojačanja.

Naime, više nije ni tajna da Zvezda planira da dovede kao slobodne igrače Aleksandra Dragovića, Aleksandra Dragovića i Aleksandra Kolarova i da se uveliko radi na njihovim transferima. Neki su faktički usmeno i dogovoreni, a na nekima se i dalje radi i na Marakani su optimisti da će uspeti da ih nagovore da dođu.

Iako mnogi treneri ne vole da otkrivaju da prate dešavanja u redovima konkurenata, Aleksandar Stanojević priznaje da prati šta se dešava u Crvenoj zvezdi, nakon što je dobio pitanje da li prati transfer vesti i najave o transferima Dragovića, Prijovića i Kolarova na Marakanu i koliko to može da diktira transfer period u Partizanu.

- Obraćam, naravno, obraćam, kako da ne. Mi imamo jednu našu strategiju, želje šta nam je potrebno. Naravno, ako se oni pojačaju i naša je želja da dovedemo pojačanja i pojačamo se na viši nivo u skladu sa mogućnostima. Generalno se ne rukovodimo time, ali pratimo naravno - rekao je Stanojević.

Video: Paralelne reakcije Stankovića i Stanojevića tokom derbija: Pokreti, ironični osmesi, bes i psovke!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Живкони

    4. maj 2021 | 16:28

    А шта да каже јадан, кад се вратио у Партизану рекли су му да се и Толе враћа и да ће опет да осваја намештене титуле у низу... 🤣🤣🤣🤣

  • ponizavajte narod

    4. maj 2021 | 18:23

    mogu dovesti i zive mrtvace..kad o fudbalu i prvaku odlucuje savez i sudije a igraci dodju kao pravan..zar za ovakvu ligi da se dovode milioonska pojacanja kad se prvak zna u samome startu..zn se ko ne sije izgubiti..jadni narode sta trpise ponizno kao kerovi u lancu..

  • Nebojsa

    4. maj 2021 | 17:26

    Ovi grobari prvo moraju da plate svoje igrace pa tek onda mozda neko bude hteo da dodje ,ali budimo realni ko hoce da dodje u partizan i da bude vecni drugi ,samo neki luzeri

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA