Neugodno gostovanje u Rusiji: Prešli skoro 8.500 kilometara da bi igrali fudbal po snegu do kolena

Počeo je maj, a u najvećoj zemlji na svetu i dalje vladaju zimske čarolije

  • 0
Rusija, treća liga, sneg Foto: Twitter / Printscreen

Velika je zemlja Rusija, pa stoga ne čudi što nam iznova donosi izuzetno zanimljive slike iz tamošnjih liga. Jednu takvu videli smo ove sedmice, pošto je ekipa Saratova proputovala čak 8.500 kilometara, kako bi igrala svoj meč protiv Sahalina.

Ali to nije ono što najviše šokira, pošto je meč usred maja bio odigran u potpuno zimskim uslovima, a sneg je barem po dostupnim snimcima sa terena dostizao visinu do kolena. Utakmica na kraju sveta na kraju je završena nerešenim rezultatom (1:1).

Saratov se nalazi u delu Rusije između Ukrajine i Kazahstana i jasno je da su morali da prevale ogroman put u jednom pravcu, samo kako bi odigrali susret na Sahalinu, koji je blizu Japana, tačnije, samo malo severnije od Zemlje izlazećeg sunca.

U povratku ih čeka preko 8.500 kilometara koje će morati da prevale, ali barem će biti zadovoljni što na Daleki Istok nisu otputovali bez razloga.

Video: Najbolji strelac Superlige se obrukao, izveo penal kao amater

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA