Nikola Maksimović dobio pozitivan test na koronavirus, prethodno nije imao simptome bolesti

Srpski fudbaler trenutno se nalazi u kućnoj samoizolaciji

  • 1
KK Crvena zvezda - KK Olimpijakos Foto: Marko Jovanović

Ne baš lepe vesti stižu iz Italije, gde je Nikola Maksimović dobio pozitivan test na koronavirus, kako je saopštio Napoli. Na svu sreću, on nije imao simptome virusa, a sve je otkriveno na redovnom testiranju članova ekipe.

- Igrač je asimptomatičan i biće pod prismotrom tokom perioda kućne samoizolacije – navodi se dalje u saopštenju italijanskog kluba.

Inače, iskusni defanzivac našeg nacionalnog tima je u subotu bio u protokolu za duel sa Kaljarijem (1:1), a igrač rodom iz Bajine Bašte je upravo nakon toga dobio vest da je inficiran. On se od 2016. godine nalazi u ovom italijanskom klubu, a prethodno je nastupao za Sevojno, Slobodu iz Užica, Crvenu zvezdu i Torino. Jedan deo sezone tokom 2018. godine proveo je u Spartaku iz Moskve.

Njemu ugovor sa italijanskim klubom ističe na kraju juna ove godine, a Transfermarkt ga trenutno procenjuje na 12.000.000 evra. Nije u prvom planu kod Đenara Gatuza i u poslednjih šest mečeva nije ni minut proveo na terenu.

Video: Velika greška golmana Javora, Proleter izjednačio u Ivanjici

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • panic

    4. maj 2021 | 22:21

    namestaju se razultati u svako kolo sad poceli svako kolo po neki igrac pozitivan a nikakvi siptomi cmejurija cele lige i rezultati i fudbaleri

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA