≫ 

Gvardiola posle plasmana u finale Lige šampiona: Ako mislite da je sve u parama...

Tim iz Mančestera je prvi put uspeo da se domogne konačne borbe za trofej Lige šampiona

  • 4
Ukraine Soccer Champions League Foto: Tanjug/Ap

Trener Mančester sitija Pep Gvardiola negirao je da uspeh "građana" isključivo zasnovan na ogromnom budžetu i da je finale Lige šampiona stiglo uz pomoć još nekoliko bitnih stvari.

- Ako ljudi žele da veruju da je sve u parama, to je u redu. To je sve na vama - istakao je Gvardiola, a onda nastavio sa pohvalama na račun sportskih radnika u Sitiju i svih ostalih koji su doprineli velikom uspehu.

Tim iz Mančestera je prvi put uspeo da se domogne konačne borbe za trofej Lige šampiona tako što je u dvomeču bio jači od Pariz Sen Žermena.

Video: Napredak nastavlja da gazi redom, Čukarički pao u 91. minutu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Argos

    5. maj 2021 | 08:57

    Jok nije u parama sto ne ides da treniras neki klub koji ti ne moze priustiti kupovinu igraca tek onda si dobar trener ako uspevas sa takvim klubom a ovo ja malo sto ti radis koliko godina i milijarde ti treba da stizes jedno finale?

  • nibrS

    5. maj 2021 | 10:39

    Ima nešto o u zlatu... Osvoji majstore titulu sa ekipom poput Porta, kao Murinjo i onda možeš za sebe reći da si veliki trener...

  • Djoka

    5. maj 2021 | 10:57

    To reče Pep i ostade živ. Kako bi igrali njegobi igrači da je dufija u prbom minutu dao žuti njegovom igraču zbog kaženja. Polovinom prvog poluvremena, na sredini terena ispred sudije, njegov igrač ne faulira Neimara već ga otpozadi udara po nogama, opet bez žutog. Sinoćni kapiten Fernandinjo celo prvo poluvreme pravi izastopne faulove, a u drugom jufi Di Mariju van terena i isprovocira ga, opet bez žutog. Koga zamajava ovom svojom pričom. Gazde odrešile kesu za titulu pa da najesen idu u Superligu. Parama Barse je osvojio zadnju titulu u LŠ. Nije uspeo sa Bajernom jer nije imao finansijsku zaledjinu. Koliko godina kiksira sa MC.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA