≫ 

Bivši igrač Partizana napravio rajsko etno selo: Bio kapiten Saši Iliću, sad živi od seoskog turizma

Đorđe Zafirović se posvetio etnoturizmu u svojoj dedovini

  • 1
Đorđe Zafirović Foto: Youtube/Agro Jug, MN Press

Bivši fudbaler, Đorđe Zafirović, napustio je Beograd i sada živi sa porodicom  na jugu Srbije, gde je u dedovini u mestu Blace napravio pravi rajski kutak. Naime, on se posvetio etnoturizmu, pa je tako napravio pravi mali raj u svom dvorištu.

U pitanju je mini etno selo - "Naša avlija", u kojem se slave srpska tradicija i običaji.

Zafirović je svojevremeno bio najtalentovaniji fudbaler u generaciji Saše Ilića u mlađim kategorijama Partizana. Čak je bio i kapiten Saši Iliću, koji je kasnije postao legendarni kapiten Partizana i oborio sve rekorde kada je u pitanju broj odigranih utakmica za klub.

Međutim, Zafirović na kraju nije dobio pravu šansu u Partizanu, pa je morao da se snalazi zaobilaznim putem, prešao je u Milicionar, potom igrao za Zvezdaru, Vojvodinu, Banat, Smederevo, Modriču i Žarkovo, gde je i završio karijeru...

Zafirović se posle završetka karijere posvetio uređenju svoje dedovine u Blacu, gde je napravio pravu idilu u kojoj dolaze turisti sa svih strana.

- Gosti, dolaze sa svih strana. Za sada im se nudi prenoćište u tradicionalnoj kući sagrađenoj od prirodnih materijala, kao i prirodna hrana od lokalnih poljoprivrednika i domaća slatka i džemovi. Mi kao porodica, ovde se osećamo savršeno. Komšiluk je sjajan, dobro sarađujemo. Upravo oko nekih stvari koje mi nemamo, a to su domaće rakije koje uzimamo od njih - rekao je bivši fudbaler jednom prilikom za Agro jug.

Dva noćenja u ovom etno selu, u zavisnosti od datuma, kreću se od 5.000 do 7.000 dinara.

Pogledajte i kako izgleda etno selo koje je pravi mali raj iz bajke:

Pogledajte i ceo njegov intervju:

Partizan je prethodnih dana dobro uzdrmao „slučaj Asano“, a današnji (16.00) meč protiv TSC-a ni za jedne ni za druge nema veliki takmičarski značaj, pa bismo mogli da gledamo utakmicu s dosta golova. Kvota na keca je 1,22, na GG3+ 2,25. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan – TSC.

Video: Stanojević: O Asanu ne mogu da kažem nijednu lošu reč

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA