Kako izgleda tabela Superlige u poslednjih 5. kola: Napredak šampion, Rad u Evropi, TSC ispada...

Fudbaleri Napretka imaju nestvaran niz pobeda

  • 4
FK Napredak, Superliga, tabela

Tabela Superlige u poslednjih pet kola; Printskrin: Flashscore.com

Kada bismo pogledali tabelu na osnovu poslednjih pet utakmica, videli bismo šokantne stvari. Napredak bi bio šampion Srbije, drugo mesto bi pripalo Zvezdi, dok bi Rad imao mesto u Ligi Evrope.

Predsednik Vučić je nešto ranije izjavio kako će stati na put "fudbalskoj mafiji" i kako je sramota šta se dešava u završnici našeg prvenstva, uz sumnju kako neke ekipe imaju bolje serije pobeda nego PSŽ i Mančester Siti, a bore se za opstanak u Srbiji.

Povodom toga, napravili smo tabelu koja obuhvata samo poslednjih pet utakmica svakog kluba u ligi.

Na prvom mestu bi se našao Napredak sa svih pet pobeda, uz gol razliku od 13:1, drugo mesto bi pripalo Crvenoj zvezdi koja ima isti skor ali lošiju gol razliku.

U borbi za Evropu, Partizan bi uzeo treće mesto, Rad četvrto, dok bi Mladost iz Lučana bila na petom mestu sa istim brojem bodova kao i Partizan i Rad, ali bi bila ispod crno-belih i Građevinara zbog lošije gol-razlike.

S obzirom na to da ove sezone ispada šest klubova iz lige, putnici u niži rang bi bili Mačva, Spartak i Bačka koji nisu uzeli ni bod na prethodnih pet utakmica.

A ostala tri putnika su Proleter iz Novog Sada (dva boda), Zlatibor iz Čajetine (četiri boda), kao i prošlogodišnje iznenađenje lige ekipa TSC-a iz Bačke Topole (četiri boda).

Jedina ekipa koja trenutno ima bolju seriju pobeda od Napretka (šest vezanih pobeda) u celoj Evropi je upravo ekipa Crvene zvezde, koja ima niz od 22 vezana trijumfa.

Video: Napredak nastavlja da gazi redom, Čukarički pao u 91. minutu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Iggy

    5. maj 2021 | 16:25

    Sreca pa je prvenstvo pri kraju inace bi patlidzan bio 4. ili 5.

  • .

    5. maj 2021 | 16:48

    A zagrebcani cak ni ovako ne mogu da budu prvi,hahahaha,amaterski klub..

  • Boza

    5. maj 2021 | 19:18

    Kad bi od babe napravio devojku, pa da se ona uda i rodi troje dece! Ne znam cemu ovo uporedjivanje, koga jos zanima ovaj cirkus od nase lige? Da nije Zvezde i Partizana bilo bi smejurina od lige, ovako oni malo vade prosek

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA