Španija "gori", igra se meč za titulu!

Barsa igra za sebe i Real, Atletiku treba barem bod na Nou Kampu

  • 3
lionel mesi

Foto: Tanjug/Ap

Španska Primera verovatno nije imala nikad zanimljiviju trku za titulu prvaka koja bi verovatno bila još usijanija da Sevilja u prethodnom kolu nije poražena!

Ovako, u trci su ostali samo Atletiko, Real i Barselona, a već u subotu popodne neke stvari bi mogle da budu jasnije. Jer, od 16.15 časova Brasa i Atletiko igraju svoj međusobni duel na Nou Kampu.

Jorganddžije imaju 76 bodova, dva više od Barselone i Reala koji čeka kiks gradskog rivala kako bi u slučaju eventualnog trijumfa baš proptiv Sevilje u nedelju preuzeo lidersku poziciju. Podsetimo, "kraljevski klub" ima bolji međusobni skor i od Atletika i od Barselone i u slučaju identičnog broja bodova završiće ispred pomenutih rivala.

Barsa dočekuje Atletiko posle 16 trijumfa na 19 mečeva u La Ligi i oba tima, kao što vidite, imaju imperativ pobede. S tim da bi Atletiko verovatno bio zadovoljan i bodom na Nou Kampu pred poslednja tri kola.

Španski mediji najavljuju da će Dijego Simenone na teren izvesti postavu u formaciji 3-5-2 gde će Karasko igrati levog spoljnjeg, dok su Korea i Suarez u napadu.

Što se tiče Barse, oni će derbi igrati bez glavnog trenera Ronalda Kumana koji je dobio dva meča suspenzije zbog crvenog protiv Granade. Mesi i Grizman se najavljuju u napadu, dok će i Barsa igrati 3-5-3 sa Robertom i Albom po bokovima.

>>> Na Nou Kampu se danas (16.15) igra meč koji će umnogome uticati na borbu za titulu u Španiji. Barselona čeka Atletiko Madrid, i ako ga pobedi, prestići će ga, dok remi najviše odgovara Realu. Kvota na keca je 1,93, iks je 3,50, a dvojka 4,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Barselona - Atletiko Madrid.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA