≫ 

Strašni Napredak primio tri za poluvreme, Voždovac skršio blistavu pobedničku seriju Kruševljana

Čarapani jedva prelazili centar u prvih 45 minuta meča na Krovu

  • 6
voždovac

Foto: Arena sport

Fudbaleri kruševačkog Napretka doživeli su brodolom za samo 45 minuta utakmice sa Voždovcem u gostima, primili su tri gola za to vreme, mogli su još toliko, i praktično su do poluvremena kapitulirali u prestonici.

Na kraju, meč je završen rezultatom 4:2.

Podsetimo, Napredak je pre duela sa "Zmajevima" vezao čak šest pobeda, primio je tek jedan gol u tom periodu i otperjao iz opasne zone, ali danas nije bio ni bleda senka tima koji je dojuče delio lekcije po supšerligaškim terenima.

"Zmajevi" su od starta bili superiorni, u ranoj fazi su pogodili prečku posle ubačene lopte iz kornera, potom i stativu kada je Stanisavljević majstorski prebacio "živi zid", da bi "bravu" gola Čarapana prvi otključao Purtić u 21. minutu iz penala.

Kruševljani su i posle primljenog gola bili kao paralisani, jedva da su prelazili na polovinu rivala, koji je ubrzo stigao do ubedljivih 3:0 preko Stojčeva i Jankovića, za tačku na goleadu i gotovo sigurnu pobedu.

Podsetimo, Voždovac se nalazi u grupi timova koji strepe za opstanak, tamo više nije Napredak, pa trijumf domaćem timu u današnjem meču vrlo verovatno znači i ostanak u ligi.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA