≫ 

"Trebalo je da dobijemo Rad sa 7:2, sve drugo je glupo komentarisati"

Dejan Stanković se osvrnuo na nedavni remi na Banjici

  • 14
Dejan Stanković

Foto: Arena Sport / Screenshot

Fudbaleri Crvene zvezde u nedelju (18.45 časova, Arena sport 1, B92) dočekuju Zlatibor na stadionu "Rajko Mitić" u 36. kolu Superlige Srbije.

Titula je odavno osvojena, ali je pred fudbalerima crveno-belih obaveza da pošteno privedu sezonu kraju.

- Nadam se efikasnoj i otvorenoj utakmici. Imamo cilj da se dobro pripremimo i budemo spremni do 25. maja, da svako stigne i da odmori, ali i da odigra onoliko minuta koliko je potrebno da bude u perfektnoj formi za finale kupa - rekao je Stanković za klupsku teelviziju.

Trener crveno-belih je dodao da je svaki meč izazov za njegovu ekipu.

- Svaka utakmica je test za sve nas, da li smo dostojni dresa ili nismo, bar ja tako gledam na život u Crvenoj zvezdi, jer je ona ispred svih i niko ne sme da se šali sa ovim dresom i da ga potcenjuje. Alergičan sam na to i prvi sam tu da reagujem, za sada sve ide kako treba, momci daju maksimum, ove sezone su se dali stopostotno i rezultati se vide.

- Ovo je istorijska godina za Crvenu zvezdu zahvaljujući njima. Evropa, prvenstvo, imamo mogućnost da osvojimo duplu krunu, tako da smo izvukli maksimum iz ove sezone - podseća Deki.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Na pitanje šta je rekao igračima posle završetka utakmice s Radom (2:2), Stanković odgovara:

- Meni je svaka utakmica ista, nebitno protiv koga igram, da li je to Rad, Partizan, Javor, Napredak u svakoj utakmici idem na pobedu i da uzmem tri boda. Momcima nisam ništa rekao, bilo je pada koncentracije i kazne te stignu.

- Od utakmice koja je trebalo da se završi 2:7 do nerešenog rezultata. Nemam šta da im zamerim, imali smo pregršt šansi, brojevi to takođe govore, dosta golova smo mogli da postignemo. Idemo dalje to je samo tek treći nerešen rezultat ove godine za Crvenu zvezdu, mislim da je sve ostalo glupo komentarisati - zaključio je Dejan Stanković.

Video: Kako je samo raspalio Knežević po lopti: Ovakvi golovi se retko postižu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Predrag

    8. maj 2021 | 22:44

    Ja navijam za zvezdu gledam je 45 godina bio u Bariju i sramota me kada neko hoće da me ubedi da sam lud! Pa ljudi moji videlo se da ih zvezda pušta! Pa rad dovodi lalatovića za trenera znači oni ostaju u ligi! Zar je moguće da Vulićev sin koji je u radu mora da ostane u ligi! Sramota svakog iskrenog i pravog zvezdaša! Tu ne računam one što gledaju zvezdu u vreme korone i kojima je uvek lepo jer ih zvezda plaća

  • Srecko

    8. maj 2021 | 22:33

    Ja sam Partizanovac. Al dok nase legende ovako pricaju nikad nama nece biti bolje. Dekija volim. I nebitno sto je zvezda upitanju al dok neko od ovakih imena ne izadje i kaze dajem neopozivu ostavku moralo je ovako da se zavrsi nece biti kraja sramoti nasem fudbalu i narodu.

  • Jossi

    8. maj 2021 | 23:01

    Za sad ispada 6 klubova onda ce odjednom kad se sezona zavrsi da skrate da ispada 4 i automatski ostaju sve ove ekipe pa i Pazar i Rad,zivi bili pa videli,zamislite u Nemackoj kad je ispao HSV a nikad nisu i oni posle njihovog ispadanja menjaju e kao sad ne ispadata,lepo je rekao Rade Bogdanovic nema gore lige od ove i bitange na celu klubova

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA