≫ 

Samo je Ronaldo bolji od Vlahovića! Srbin u delirijumu, dobija platu iz snova, već vredi 60 miliona

Napadač Fiorentine sa 21 golovm deli drugo mesto na listi strelaca u Seriji A sa Lukakuom, a klub iz firence čini sve da ga zadrži i naredne sezone ili da ga proda po što većoj ceni

  • 11
dušan vlahović Foto: youtube/Arenasport

Srbija je dobila novog najboljeg napadača na kojeg će, ako ne bude nekih nepredviđenih karijernih lomova, moći da računa u narednoj deceniji. Bio je to jedno vreme Mitrović, onda je Jović stupio na veliku scenu, ali sada je najbolji od najboljih Dušan Vlahović (21) koji iz kola u kolo oduševljava poklonike fudbala u Srbiji, a bogami i na "Čizmi" gde je bez premca najveća zvezda u usponu.

Podatak da je bivši igrač Partizana trenutno drugi strelac prvenstva sa 21 golom iza velikog Kristijana Ronalda (27 golova), a uz rame je Interovoj gol-mašini Lukakuu, sam po sebi dovoljno govori o tome koliko je Dušan silni već sada golgeter prve klase, ekstra finišer, igrač o kome bruji Evropa.

Da ne govorimo o tome kakva već pomama vlada za momkom koji je na početku sezone utakmice počinjao sa klupe, i dugo imao ulogu rezerviste, a kada je kročio na teren postao je ključni fudbaler Viole. Elem, prema navodima pojedinih italijanskih novinara, za Vlahovića je već spremna "masna" povišica i produžetak saradnje sa Fiorentinom koja očekuje povoljan odgovor Srbina, ali to neće ići tako glatko jer platežno moćniji klubovi prate situaciju sa strane - i čekaju.

Navodno, Fiorentina je spremila tri miliona evra po sezoni Vlahoviću, tu je i produžetak ugovora, u kojem će, kako navodi novinar Nikolo Šira, biti upisana izlazna klauzula za sve zainteresovane strane koje požele da vode Vlahovića. U tom slučaju moraće da plate 60-70 miliona evra što bi Dušana moglo da učini najvrednijim srpskim fudbalerom ikada, negde u rangu sa Jovićem kojeg je Real, sećamo se, platio Ajntrahtu 60 miliona evra.

Podsetimo da je srpski reprezentativac sa dva pogotka u Seriji A na utakmici sa Laciom posle 21 godine srušio rekord Gabrijela Batistute.

Argentinac je svojevremeno postao drugi stranac u istoriji Viole (posle Šveđanina Kurta Hamrina) koji je u jednoj sezoni dao 20 i više golova, a od subote mu društvo u tom ekskluzivnom klubu pravi naš Vlahović koji je zatresao mrežu Rimljana u 32. i 89. minutu.

Nešto ranije, Vlahović je oborio još jedna rekord: postao je najmlađi igrač koji je u poslednjih 60 godina postigao 18 golova u Seriji A.

Video: Vlahović: Ovo je najbolji mogući početak za sve nas

Ako PSŽ, posle ispadanja iz Lige šampiona, ne uzme titulu u Francuskoj, ne uzme titulu u Francuskoj, sezona će za Svece biti katastrofalna, pa je večerašnje (21.00) gostovanje Renu izuzetno važno za tim iz Pariza. Kvota na dvojku je 1,65. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Ren - PSŽ

Nije Real prošao u finale Lige šampiona, ali i dalje se bori za titulu. Večerašnji (21.00) meč protiv Sevilje je izuzetno važan za Kraljevski klub, a kvota na keca je 2,05. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Real Madrid - Sevilja

Delovalo je u jednom trenutku sezone da će se Juventus i Milan do kraja boriti za titulu, ali je realnost takva da će njihov večerašnji (20.45) meč biti izuzetno važan u borbi za Ligu šampiona - trenutno su izjednačeni po bodovima. Kvota na keca je 1,80, iks je 3,60, kao i dvojka, dok je kvota na GG3+ 2,10. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Juventus - Milan

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bob

    9. maj 2021 | 10:47

    Ostani u Fiorentini ekipi bez rezultatskog pritiska,opustenije je tu igrati,a dace ti verovatno milionsku platu...za neku godinu bices bog u Firenci kao Batustuta

  • Manjača

    9. maj 2021 | 10:38

    Jovic u reprezentaciji nema nijednu bljestavu utakmicu , dok je pred Vlahovicem narednih 10 12 godina bljestavila i to ce dokazati !

  • Nusknvp

    9. maj 2021 | 11:39

    Samo napred Dusane. Kad se setim tvoje prodaje za kikiriki iz Partizana, poslovanje daj sta das...a cinjenica je da je momak tek posle B tima i primavere bio spreman za Seriju A. To nam puno toga govori, koliki je jaz kad igrac iz nase namestene lige ode u lige petice. Tek tu pocinje ozbiljan proces

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA