≫ 

Bomba iz Italije: Stanković u poznatom milanskom restoranu pregovarao o povratku u Seriju A

Posao se realizuje preko albanskog menadžera Falija Ramadanija

  • 47
Dejan Stanković, FK Crvena zvezda

Foto: MN Press

Predsednik Sampdorije Masimo Ferero ne odustaje od dovođenja Dejana Stankovića na klupu svog tima, a ovog ponedeljka sastao se lično sa trenerom Crvene zvezde u jednom kultnom restoranu u Milanu, javljaju italijanski mediji.

Klaudiju Ranijeriju uskoro ističe ugovor na "Luiđi Ferarisu", a prema informacijama iz Đenove, tvorac šampionske generacije Lestera ne želi da nastavi saradnju jer smatra da se Sampdorija kao klub ne kreće u pravom smeru.

Ranijeri je, navodno, prihvatio i značajno smanjenje plate i bio spreman da potpiše ugovor na dve sezone, ali je problem što mu Ferero nudi saradnju samo na godinu dana.

Iz tog razloga predsednik Sampdorije se susreo sa nekadašnjim vezistom Intera i ponudio mu klupu Sampdorije. Prema navodima medija, sastanak između Ferera i trenera Zvezde dogodio se u znamenitom milanskom restoranu "Da Berti" ovog ponedeljka.

Posrednik u poslu je albanski menadžer Fali Ramadani, zastupnik Dejana Stankovića, koji se u aprilu dva puta sastao sa Fererom kako bi dogovorio angažman trenera Zvezde na klupi Sampdorije.

Generalni direktor Crvene zvezde poručio je nedavno klubovima iz Italije da ne pokušavaju da angažuju Stankovića.

- U medijima smo videli da postoji interesovanje iz Italije za našeg trenera, ali mogu da kažem da nas niko nije kontaktirao, a evo sada im poručujem da to i ne pokušavaju. Prezadovoljni smo kako Deki radi i ne postoji promil šanse i da sednemo da razgovaramo o njegovom odlasku. Deki Stanković ima ugovor sa Crvenom zvezdom do 30.06.2022. i ne razmišljamo o njegovom odlasku iz kluba pre tog roka, a uradićemo sve da ga novim dugoročnim ugovorom zadržimo i nakon toga - rekao je Terzić.

Video: Zagrljaji i muški poljupci: Lalatović i Stanković posle meča koji je odlučio šampiona

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zoi76

    10. maj 2021 | 22:56

    To je to, zvezda svima služi kao odskočna daska a ne da se napreduje sa njom. Nego da se iskoristi za nastavak. Kao i reprezentacija. Gorka istina.

  • Purke

    10. maj 2021 | 21:21

    Ostaje on u Zvezdi da nastavi i totalnu dominaciju i igra LS

  • Nody

    10. maj 2021 | 22:52

    Nemogu Srbi bez Šiptara ništa pa čak i u fudbalu mora biti neki Fljamurtarij haha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA