≫ 

Još jedna godina koju su pojeli "skakavci": Fulam i Mitrović ponovo ispali u Čempionšip

Londonski tim tri kola pre kraja napustio društvo najboljih

  • 17

Drugi put u poslednje četiri godine Fulam je napustio društvo najboljih engleskih klubova. Pravi jo-jo tim postala je ekipa sa "Krejven Kotidža" koja je još jednu mizernu sezonu krunisala porazom od Barnlija od 2:0 na svom terenu.

Tri kola pre kraja tim Aleksandra Mitrovića ima deset bodova manje od 17-plasiranog Sautemptona, pa će se prdružiti Vest Bromviču i Šefild Junajtedu u Čempionšipu od leta.

Videćemo da li to znači i kraj četvrogodišnje veze između najboljeg srpskog golgetera reprezentacije u istoriji i londonskog kluba koji kako pređu iz nižeg i viši rang kao da se ne podnose.

Dva puta je Mitrović golovima uvodio Fulam u elitu, ali i dva puta ispadao sa njim, a ovu sezonu na Ostrvu baš neće pamtiti po dobrom pošto je odigrao najgoru otkako je u Fulamu i postigao samo tri gola na 26 nastupa.

Barnli je slavio tako što je kaznio dve defanzivne greške u prvom poluvremenu. Prvi gol dao je Ešli Vestvud u 35, dok je Fulam dotukao Kris Vud preciznim udarcem u 44. minutu.

Probao je tim Skota Parkera u drugom poluvremenu da uradi nešto, ali nije imao snage. Isuviše su loši za ovaj rang fudbala pa im ne preostaje ništa drugo nego da se od leta pregrupiše i proba ponovo da napadne povratak u elitu.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • baba smilja iz darosave

    10. maj 2021 | 23:01

    bolji ucinak bi imao drveni stub

  • Marko

    10. maj 2021 | 23:06

    Znam da je lova dobra Ali bezi brate milim te bezi

  • fudbalski ne strucnjak

    10. maj 2021 | 23:03

    ko bi rekao takav igrac a ide u drugu ligu strucnjaci reagujte on mora da igra za ozbiljnu ekipu u ligi sampiona

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA